SRBIJA SE TRESLA ZBOG VODITELJKE NAJSLABIJE KARIKE, A ONA DANAS IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Isplivala ŠOK FOTKA!
Foto: BK printscreen

da li se sećate?

SRBIJA SE TRESLA ZBOG VODITELJKE NAJSLABIJE KARIKE, A ONA DANAS IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Isplivala ŠOK FOTKA!

- Privatno sam stroga onda kada situacija to zahteva, a uglavnom sam vrlo otvorena i neposredna. Mada, umem ponekad i da prećutim jer, znate kako se kaže: "Biti iskren je lepo i pošteno, a reći baš sve sto misliš je nevaspitano"

Objavljeno: 17:58h

Iz nedelje u nedelju gledamo pet miliona dinara, ali dosada niko nije uspeo da im se približi. Upoznajmo takmičare", ovim rečima je Sandra Lalatović - danas Čerin, pozdravljala gledaoce u hit kvizu koji se emitovao na BK televiziji. Sigurno ste dobro zapamtili voditeljku koja danas ovako izgleda.

Britka na jeziku, zanimljiva, "strah i trepet" na malim ekranima, omiljena među gledaocima, zaštitni znak kviza, profesionalna... Svi ovi opisi pratili su Sandru dok je vodila "Najslabiju kariku". Ukratko, bila je voditeljka koju ste morali da primetite. TV publika je novo izdanje kviza čekala i zbog nadmetanja u znanju, ali i zbog Sandre i njenog upečatljivog televizijskog nastupa.

1 / 3 Foto: Printskin

- Privatno sam stroga onda kada situacija to zahteva, a uglavnom sam vrlo otvorena i neposredna. Mada, umem ponekad i da prećutim jer, znate kako se kaže: "Biti iskren je lepo i pošteno, a reći baš sve sto misliš je nevaspitano", odgovorila je voditeljka 2006. za jedan dnevni list, dok je na pitanje da li je ikada glumila strogoću, odgovorila:

- Nisam glumila, jer i izgledam pomalo strogo i, kažu, prilično autoritativno. Mada, dešavalo se da me takmičari nasmeju, pa sam tada morala da se potrudim da ostanem ozbiljna.... Mislim da su se takmičari više plašili svojih pogrešnih odgovara za koje sam se ja posle "hvatala" u razgovoru sa njima, nego mene same. Bilo je i onih koji nisu smeli da uzvrate upravo zato jer nisu bili sigurni da li će moći da izađu na kraj sa mojim tumačenjima njihovih grešaka - kaže Sandra.

1 / 2 Foto: Youtube

Kada je u pitanju njen privatni život, zna se da je udata za menadžera Ivana Čerina sa kojim ima ćerku. I dalje se bavi novinarstvom.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.