DEBITOVALA JE U SERIJI FOLK I NESTALA SA SCENE: Posvetila se mužu i porodici,danas ovako izgleda Miljana Gavrilović
Foto: Instagram printscreen/miljana.gavrilovic

PROMENA!

DEBITOVALA JE U SERIJI FOLK I NESTALA SA SCENE: Posvetila se mužu i porodici,danas ovako izgleda Miljana Gavrilović

Već duže je nema na malim ekranima!

Objavljeno:

Glumica Miljana Gavrilović je pre nekoliko godina debitovala u seriji "Folk" u kojoj je odigrala lik mlade pevačice koja je krupnim koracima grabila ka estradnom nebu.

Glumica je bila u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, i ubrzo nakon završetka serije i glavne uloge povukla se sa javne scene.

Mamila je uzdahe mnogima svojom pojavom, svojim stasom.

Ostvarila se kao majka i sve je stalo, barem tako u javnosti izgleda, šta ona sada radi i gde je, mnogi njeni obožavaoci se pitaju.

Miljana Gavrilović i njen suprug Miloš ponosni su roditelji dvoje dece, sina Vukadina i ćerke Mione, kojima su maksimalno posvećeni. Skladna porodica najviše uživa u zajedničkim trenucima, a sada dragocene uspomene stvara na letovanju.

Letnje dane Miljana sa decom provodi u Grčkoj gde mališani uživaju u suncu i igranju na pesku, ali osim toga uče da plivaju. Miona i Vukadin na plažu su došli spremni i usklađeni - oboje sa mišićima sa printom Mikija Mausa, roze za devojčicu i plavi za dečaka.

Lepa glumica sa svojim pratiocima na Instagramu deli dnevne morske radosti, menjajući kupaće kostime, koji joj iako je majka dvoje dece fenomenalno stoje. Miljana blista u opuštenom izdanju, bez trunke šminke kako odmoru i priliči, pa joj je na fotografijama jedini filter sunce.

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

02:03

NJIH 12 SPAVALO U JEDNOJ SOBI BEZ GREJANJA! Roditelji ih ređali po PODU: Bili smo kao štenci kad se ušuškaju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.