RASKALAŠNO PONAŠANJE ĆERKE DRAGANA BJELOGRLIĆA! Na privatnoj proslavi napravila LOM, pela se po stolovima i skakala
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

svi je ogovaraju!

RASKALAŠNO PONAŠANJE ĆERKE DRAGANA BJELOGRLIĆA! Na privatnoj proslavi napravila LOM, pela se po stolovima i skakala

Ćerka Dragana Bjelogrlića lepotica je na mamu, a samostalna i čvrstog karaktera na tatu

Objavljeno:

Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana Bjelogrlića, bavi se režijom a svoj prvi dokumentarni prvenac predstavila je u vidu serije, gde su svi mogli da zaključe da je izuzetno darovita na oca, te da će biti izuzetno lepo ako tim putem nastavi. Osim zbog pomenutog projekta "Ona se budi" koji je odjeknuo u javnosti a tiče se prava žena u društvu, ćerka Dragana Bjelogrlića dospela je u žižu medijskog interesovanja i zbog veze sa mladim glumcem Mianom Marićem.

Mesecima se raspravljalo o odnosu rediteljke i glumca, mnogi su bezuspešno pokušavali da odgonetnu kako su zeta prihvatili Maja i Bjela, a taman kada su tračevi utihnuli pojavile su se fotografije koje su ponovo pokrenule tračeve na temu mladog para.

Naime, slike sa imanja u Barandi na kom je Bjela okupio veliku glumačku ekipu, nadasve prijatelje, među kojima su se našli i njegov sin Aleksej i supruga Maja, potvrdile su upravo ono što smo znali - Mia je suviše samostalna da bi provodila vreme sa porodicom tokom leta.

Ćerka Dragana Bjelogrlića i njen izabranik nisu prisustvovali okupljanju iako su se među gostima našli svi njihovi prijatelji.

Dok porodica vrele letnje dane provodi na selu Mia uživa sa drugaricama gde se provodila na jednoj privatnoj proslavi, a slika na kojoj se penje na sto i đuska svedoči tome koliko se, uprkos tome što nije s porodicom, ludo zabavlja.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

01:05

ZAŠTO SILOVANE DEVOJKE GODINAMA ĆUTE? Dok prolaze kroz pakao JEDNOG se posebno boje! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.