ZEKA MILIONER UHVAĆEN KAKO VARA ŽENU: Skandalozne fotke su objavljene bile u svim medijima,NASTUPILA KRIZA U BRAKU
Foto: youtubescreen

skandal!

ZEKA MILIONER UHVAĆEN KAKO VARA ŽENU: Skandalozne fotke su objavljene bile u svim medijima,NASTUPILA KRIZA U BRAKU

Voditelj danas izgleda drugačije!

Objavljeno: 07:15h

Voditelj Ivan Zeljković godinama unazad važio je za jedno od omiljenih TV lica, a mega popularnost doneo mu je najgledaniji kviz na našim prostorima "Želite li da postanete milioner".

Poznatiji kao Zeka Milioner, voditelj Ivan Zeljković danas ima 47. godina, a adresa mu je u Dubajiu gde sa suprugom Vesnom i decom Petrom i Lukom vodi potpuno drugačiji život, van scene i kamera.

Ipak, pre desetak godina, dok je voditelj bio na vrhuncu svoje karijere spekulisalo se da je imao ozbiljnu bračnu krizu i to, ni manje ni više, nego zbog preljube.

Naime, Zeka je veštim okom sedme sile uhvaćen u prisnom odnosu sa anonimnom devojkom sa kojom je, u jednom prestoničkom noćnom klubu, naočigled svih prisutnih razmenjivao nežnosti i poljupce.

Mediji su prenosili da se Zeka Milioner razveo te da je na razne načine pokušavao da se iskupi za svoje greške, ali da mu supruga Vesna nije oprostila prevaru što je voditelj oštro demantovao, a na temu svoje preljube svojevremeno je rekao:

- Možda tako izgleda na fotografijama, ali nismo se ljubili. Sredom radim, tako da slabo pijem, pa je mala verovatnoća da se nešto tako desi - tvrdio je Ivan.

Kako stvari stoje, Ivan je sa suprugom izgladio bračne nesuglasice te sa svojom decom uživaju u porodičnom gnezdu daleko od očiju domaće javnosti.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.