"TATA MI JE UBIJEN, NA KUĆU SU NAM BACILI BOMBU!" Stanija Dobrojević o PROTERIVANJU iz Hrvatske...
Stanija Dobrojević, Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

potresno

"TATA MI JE UBIJEN, NA KUĆU SU NAM BACILI BOMBU!" Stanija Dobrojević o PROTERIVANJU iz Hrvatske...

Potresna ispovest Stanije Dobrojević

Objavljeno:

Dvadeset i sedam godina je prošlo od akcije "Oluja". I dok Hrvatska danas proslavlja, oružanu akciju "Oluju" kao "Dan pobede i domovinske zahvalnosti" i "Dan hrvatskih branitelja", u Srbiji se održava Dan sećanja na stradale i proterane Srbe.

Među onima koji su napustili tada Hrvatsku bila je i starleta Stanija Dobrojević, koja je tada imala samo 4 godine, a o pogibiji oca tokom rata i kakve posledice su ovi događaji izazvali kod nje, pričala je i javno.

1 / 12 Foto: ATA images

- Tata mi je ubijen tokom rata u Hrvatskoj. Kad je život u Hrvatskoj postao nemoguć, mama, brat i ja smo napustili kuću u Okučanima na koju su kasnije bacili bombe i sravnili je sa zemljom. Tata je ostao tamo. Naredne dve godine nismo znali ništa o njemu, da li je živ ili mrtav. Kada su nam javili da je ubijen, srušio nam se ceo svet. Mama je imala tek tridesetak godina, brat šest, a ja deset. Rekli su nam da je sahranjen u jednoj masovnoj grobnici u Hrvatskoj. Ni dan-danas ne znamo gde je sahranjen, niti detalje njegovog ubistva. Godine bez tate bile su mučne za nas, selili smo se često. Očinska figura mi je oduvek falila. Možda zato i danas od svog muškarca tražim zaštitu, mora da bude siguran u sebe da bih mu poklonila srce. Sve to odrazilo se na moje zdravlje, a posledice i danas imam - izjavila je svojevremeno Stanija za "Kurir".

Bonus video:

00:07

Stanija Dobrojević pokazala kakvu perverziju ima u spavaćoj sobi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.