OSAM GODINA JE U BRAKU SA NJIM! BEBI DOL PRIVATNI ŽIVOT KRIJE KO ZMIJA NOGE NIKO JOJ NE ZNA MUŽA:Otkriveno KO JE ON
Foto: Ana Paunković

niste znali!

OSAM GODINA JE U BRAKU SA NJIM! BEBI DOL PRIVATNI ŽIVOT KRIJE KO ZMIJA NOGE NIKO JOJ NE ZNA MUŽA:Otkriveno KO JE ON

Nikad srećnija!

Objavljeno: 14:51h

Malo ko zna da je pevačica Dragana Todorović poznatija kao Bebi Dol stala na "ludi kamen" 2014. godine. Vesti o tome ko je njen suprug intrigiraju javnost. Naime, reč je o izvesnom Aleksi Todoroviću, a evo kako ga je predstavila Bebi Dol javnosti:

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka - otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za medije. Na pitanje kako su se upoznali kratko je navela:

- Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali.

1 / 7 Foto: Kurir televizija

Bonus video:

01:33:20

SCENIRANJE 30.05.2021. BEBI DOL

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.