SOFIJU MILOŠEVIĆ NIKO NE MOŽE DA PREPOZNA: Svi u neverici zbog PROCURELE FOTKE, ŠTA JE OVO?! (FOTO)
Foto: Instagram

šok

SOFIJU MILOŠEVIĆ NIKO NE MOŽE DA PREPOZNA: Svi u neverici zbog PROCURELE FOTKE, ŠTA JE OVO?! (FOTO)

Sudeći po komentarima njeni pratioci su oduševljeni njenim novim izdanjem.

Objavljeno: 13:09h

Modna kreatorka Sofija Milošević nakon dva porođaja u kratkom periodu vratila je devojačku liniju.

Njen izgled ne prestaje da se komentariše, a supruga fudbalera Luke Jovića gde god da se pojavi mami uzdahe. Iako je znamo kao plavušu, ona je odlučila da se oproba i kao brineta.

Sudeći po komentarima njeni pratioci su oduševljeni njenim novim izdanjem.

Podsetimo, Sofija je nedavno podelila fotografiju sa Jelenom Karleušom i time stavila tačku na glasine da su u lošem odnosu nakon spekulacija da je fudbaler Duško Tošić, inače Karleušin bivši suprug u vezi upravo sa Sofijom.

Pevačica Jelena Karleuša je posle 14 godina saopštila da se razvodi od Duška Tošića s kojim ima dve ćerke, a nakon odmora u Turskoj radi punom parom.

Fanove je raspametila "vrućim" kadrovima s letovanja u minijaturnim bikinijima, a zatim se privatnim avionom uputila u Crnu Goru gde je imala nastup u Budvi.

1 / 7 Foto: Printskrin / Instagramk / sofijamilo

Na aerodromu neplanirano je susrela manekenku Sofiju Milošević, te su odlučile da ispoziraju pred objektivom i počaste svoje fanove na mrežama fotkom s aerodroma.

Karleuša je na sebi imala neobičnu plavu haljinu, a s jedne strane je grudi prekrila samo ogromnom zvezdom, dok je Sofija bila u tesnim kratkim biciklističkim helankama i kratkom topu koji su istakli njenu brutalnu figuru.

Karleuša je privatnim avionom letela sama, dok je Sofija takođe bila u privatnom avionu, ali sa izabranikom fudbalerom Lukom Jovićem s kojim ima dva sina.

Bonus video:

00:06

Sofija Milošević snimila zadnjicu Luke Jovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.