OVO JE BIVŠA SUPRUGA NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Oni su posle RAZVODA NJEGOV OSLONAC, malo ko zna njegovu privatnost!
Foto: Beta/Emil Vas

njegova snaga

OVO JE BIVŠA SUPRUGA NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Oni su posle RAZVODA NJEGOV OSLONAC, malo ko zna njegovu privatnost!

„Moja deca su moj svet. Svaki dan sa Ninom i Filipom je praznik za sebe."

Objavljeno:

Nebojša Stefanović, ministar odbrane Srbije, razveo se nedavno od supruge Ane Filipović u tišini i bez medijske pompe, a s njom ima dvoje dece, ćerku Ninu i i sina Filipa.

Ministar retko u javnosti priča o porodici, ali se neretko na njegovim društvenim profilima može pronaći neka porodična uspomena sa okupljanja.

- U braku sam od 2009. godine. Ćerka će napuniti šest godina u februaru. Sve predstave sam stigao da odgledam, ali sam zaista imao sreće s tim. Ja ne mogu da kažem... Možda ja nisam idealan otac i neko ko je previše kod kuće. Nisam toliko prisutan u Nininom životu koliko bih voleo i jednom me pogodilo kada mi je rekla: "Tata, je l' možeš da ne ideš danas na posao?". Kad čovek čuje tako nešto od svog deteta, to pogodi - rekao je pre par godina Stefanović u emisiji "Magazin in".

Sojevremeno, na „Svetski dan deteta“, ministar je uz zajedničku sliku poručio: „Moja deca su moj svet. Svaki dan sa Ninom i Filipom je praznik za sebe. Svoj deci Srbije želim bezbrižno detinjstvo, zdravlje i puno lepih trenutaka.“

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Bonus video:

01:52

U AFERI STEFANOVIĆA I HRKALOVIĆ KRIVIČNO DELO POSTOJI Radulović: Narediti otvaranje istrage NIKO NIJE SPOMENUO OVE 2 STVARI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.