OVO JE SUPRUGA ANE BRNABIĆ S KOJOM IMA I SINA: Svi opčinjeni njenom lepotom, UGLEDNA DAMA IZ SENKE! (FOTO)
Foto: © ATA Images

U SKLADNOJ VEZI

OVO JE SUPRUGA ANE BRNABIĆ S KOJOM IMA I SINA: Svi opčinjeni njenom lepotom, UGLEDNA DAMA IZ SENKE! (FOTO)

Sina Igora dobile su u februaru 2019. godine.

Objavljeno:

Svojevremeno, jednom beogradskom događaju prisustvovala je i premijerka Srbije Ana Brnabić, zajedno sa svojom partnerkom Milicom Đurđić i time privukla veliku pažnju javnosti.

Prva žena premijer u istoriji Srbije, Ana Brnabić, ne govori često o svojoj partnerki i sinu Igoru kojeg zajedno odgajaju.

„Ne stižem dovoljno vremena da provodim sa svojom partnerkom, sa svojim sinom, majkom, bratom. Retko stignem da se kvalitetno vidim i sa prijateljima i to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj porodici što imaju mnogo razumevanja za posao kojim se bavim“, ispričala je svojevremeno premijerka.

Ana Brnabić i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, u vezi su godinama, a vest da će beba doći na svet pojavila se u javnosti tek nekoliko nedelja pre porođaja.

Ana Brnabić
foto: © ATA Images

Đurđić se tada podvrgla vantelesnoj oplodnji, a zbog drugog stanja poslednjih meseci 2018. godine nije se pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti, iako je ranije to činila.

U Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gde je Milica radila, rečeno je tada za domaće medije da je ona u periodu rane trudnoće otišla na trudničko bolovanje.

Kako su domaći mediji pisali, Milica Đurđić je doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama, sa Anom Brnabić je već jedanaest godina u vezi. Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić retko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promenilo. O njihovoj vezi, ali i o Milici Đurđić, izvestili su i brojni mediji u zemlji i regionu. Nažalost, Zakon o istopolnim partnerstvima u Srbiji još uvijek nije donet, te Ana i Milica nisu zvanično u braku.

Sina Igora dobile su u februaru 2019. godine.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

01:59

Brnabić: Šapić kandidat za BG gradonačelnika! Veći minimalac i ISTORIJSKO POVEĆANJE PENZIJA OD 19,1%

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.