OVAJ OPASNI MILIONER JE MUŽ DIDI J: Bio je HAPŠEN, NAPAO SRPSKOG VODITELJKA, slao preteće poruke Saši Vidiću! FOTO
Foto: Instagram

vežu ga za razne kontraverze

OVAJ OPASNI MILIONER JE MUŽ DIDI J: Bio je HAPŠEN, NAPAO SRPSKOG VODITELJKA, slao preteće poruke Saši Vidiću! FOTO

Daniel Rokvić je srpski preduzetnik, koji je javnosti poznat kao muž pevačice Didi J.

Objavljeno:

Dijana Janković poznatija kaoDidi J, već dugi niz godina u braku je sa srpskim preduzetnikom Danijelom Rokvićem koji je od nje stariji čak 20 godina i već ima troje dece.

Dijana se porodila se 3. jula 2020. i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su roditelji dali ime Dayana.

Ona je svojevremeno progovorila i na temu kako muž reaguje na sve njene prohteve, obzirom da redovno u javnost izlazi sa najskupljim komadima odeće i često obilazi razne luskuzne destinacije.

- Suprug mi nikada nije pravio problem kada nešto kupujem, čak me on sam tera često da kupujem stvari i naljuti se ako nešto ne želim. Zaista je predivan, on uživa kada sam lepo doterana i podržava me u svemu.

1 / 7 Foto: Instagram/didijofficial

Inače, Daniel Rokvić, 2016. godine je bio i hapšen zbog pretnji jednom beogradskom javnom beležniku, a tada mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, zbog opasnosti da bi u toku istrage mogao da utiče na svedoke.

Muž Dijane Janković, koji je priznao krivicu i pušten na slobodu nakon što je pet dana proveo u pritvoru Centralnog zatvora zbog ugrožavanja opšte bezbednosti i napada na službeno lice.

Podsećanja radi, Rokvić se 2014. godine našao u fokusu javnosti kada je na Adi Ciganliji napao voditelja emisije „Premijera".

Do sukoba je došlo jer je voditelj Dijanu nazvao starletom. Daniel mu je slao preteće poruke i nasrnuo je na njega što je, navodno, zabeleženo kamerom. Međutim, tužba je povučena jer su se akteri pomirili.

U istom periodu modni kreator Saša Vidić je na svom „Fejsbuk“ profilu objavio preteće poruke koje mu je slao Daniel Rokvić. U porukama koje je slao Vidiću između ostalog je naveo da on „šiti svoju porodicu“, naročito od „majmuna kakav je on“. Optužio ga je za konzumaciju narkotika, te napisao da mu je mesto u zatvoru.

Dijana Janković, Danijel Rokvić
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:31

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.