ŠOKANTNI DETALJI: Džej otkrio dugo čuvanu tajnu, ali i rekao pravu istinu o Adilu i njemu!
Foto: Damir Dervišagić

neću da ga molim

ŠOKANTNI DETALJI: Džej otkrio dugo čuvanu tajnu, ali i rekao pravu istinu o Adilu i njemu!

Pevač je otvoreno pričao o zdravstvenim problemima i psihičkom stanju
Objavljeno:

- Imam problema sa zdravljem onoliko koliko ima svaki čovek koji je zagazio u šestu deceniju. Holesterol, krvna slika, stresan život, ali sve ostalo je okej. Ja sam realan, mogu i noćas da riknem, mogu u putu da riknem, ne znaš nikad šta ti sudbina sprema - kaže Džej i otkriva da li ima psihičkih problema.

foto: Damir Dervišagić

- Ma nisam za ludaju, ali imam, naravno, kao i svi koji su vodili buran život. A moj je do sada bio tornado, a ne bura. Lomilo me sve i svašta, udaralo sa svih strana, ali se pokazalo da sam jači od svega i od svih - iskreno je rekao Džej.

foto: Zorana Jevtić

Pevač je progovorio i o glasinama da se sprema Adilova svadba sa njegovom ćerkom.

- Ma kakvu svadbu, neka su oni srećni i zdravi, ali ja se ne mešam. Niko se ni meni nije mešao. Zajedno su, imaju zlatno dete i ne bih ja tu ništa dirao. Ako hoće, neka se venčaju, a i ako im je ovako lepo, neka ih, samo da nema problema - kaže Džej i otkriva da li će doći do pomirenja sa Adilom:

- Nit’ se mirim, nit’ se svađam s njim. Ako mi pruži ruku, dobiće je od mene, ali da ja nekog moljakam, nema tu priče. On je dobar mojoj ćerki i unuku, a meni i ne mora da valja! Niti se čujem sa njim, niti se viđam, ne zavisim od njega, a kod mene je svako dobronameran uvek dobrodošao.

(Espreso.co.rs/Star)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.