KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA POVODOM JEZIVIH PRETNJI KOJE DOBIJA JOVANA JEREMIĆ: Cela Srbija će se dići na noge!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

bravo

KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA POVODOM JEZIVIH PRETNJI KOJE DOBIJA JOVANA JEREMIĆ: Cela Srbija će se dići na noge!

Jovana Jeremić navela je da dobija pretnje od nepoznate osobe, nakon sukoba sa starletom Majom Marinković

Objavljeno:

Popularna pevačica stala je u odbranu voditeljke, koja je iznela tvrdnje da su joj ljudi Velje Nevolje slali preteće poruke.

Jovana Jeremić navela je da dobija pretnje od nepoznate osobe, nakon sukoba sa starletom Majom Marinković.

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar

Posle tvrdnji koje je iznela Jeremićeva, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da će proveriti sve navode voditeljke u vezi sa pretnjama koje su joj upućene telefonskim putem.

Ovim povodom oglasila se i pevačica Jelena Karleuša, koja je stala na stranu Jovane Jeremić, te je uputila reči podrške, ali i oštre kritike društva.

"Kakva smo mi to zemlja gde se upućuju najstrašnije pretnje jednoj ženi, Jeremić Jovani, koja je i majka i javna ličnost, a da svi u tome vide zabavu i sprdnju? Hajde, ja sam na to navikla kad je reč o meni, ali me želudac boli kad to druge žene doživljavaju, a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene...", napisala je Jelena, pa nastavila:

1 / 5 Foto: ATA images

"Postali smo društvo gde se žene javno ponižavaju, vređaju, preti im se... I niko u tome ne vidi ništa loše... Ok, ja ću izaći na kraj sa jednim Lukasom koji vređa mene i moju porodicu jer je on bezopasan, ili sa drugim patuljcima koji reže na mene znajući da nema muškarca koji će stati iza mene (mogu ja i sama) ali ovde padaju ozbiljne pretnje ženi koja ima dete... Gde su hrabri Srbi da zaštite ženu? Jovana, ne sme tebi dlaka sa glave da fali."

1 / 1 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.