PRVO OGLAŠAVANJE DUŠKA TOŠIĆA NAKON RAZVODA!
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Marina Lopičić

nije lako...

PRVO OGLAŠAVANJE DUŠKA TOŠIĆA NAKON RAZVODA!

Duško Tošić oglasio se prvi put nakon što je njegova supruga Jelena Karleuša saopštila da se razvode.

Objavljeno:

Duško Tošić i Jelena Karleuša imaju dve ćerke, a nakon 14 godina ljubavi saopštili su da žele da stave tačku na svoj brak.

Nakon vesti o razvodu Jelena Karleuša otkrila je da se sa ćerkama seli u vilu od 2,5 miliona evra, te je sa njima otputovala na odmor u Tursku, dok se fudbaler Duško Tošić nije oglašavao sve do sada.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

Tošić, koji se trenutno bavi menadžerskim poslom, uživa u Turskoj, a na svom Instagram profilu objavio je fotgrafiju na kojoj pozira doteran od glave do pete. Duško je pozirao sam, a ovo je njegova prva objava nakon vesti o razvodu. U Turskoj boravi najverovatnije zbog poslovnih obaveza.

Par još nije potpisao papire za razvod braka, a Karleuša se nakon povratka iz Turske vratila nastupima, te je na jednom sve šokirala kada su mnogi pomislili da se na bini pojavila gola.

"Ljudi, ne palite se, to je jedan lep top, moje sikice nisu ovako male, one su vau... Drago mi je što su se seljaci primili, a ljudi sa osećajem za šoubiznis oduševili", poručila je Karleuša nakon nastupa u majici od 400 evra.

Bonus video:

00:08

Jelena Karleuša lomila tanjire u Grčkoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.