NE ZNA ŠTA ĆE OD PARA! EMINA JAHOVIĆ ODVELA DECU NA LUKS ODMOR: Ovako ne živi ni Madona! (FOTO)
Emina Jahović, Foto: Nemanja Nikolić

skupo

NE ZNA ŠTA ĆE OD PARA! EMINA JAHOVIĆ ODVELA DECU NA LUKS ODMOR: Ovako ne živi ni Madona! (FOTO)

Emina sinove odvela u luks rizort

Objavljeno:

Pevačica Emina Jahović sa sinovima Jamanom i Javuzom odmara u Turskoj, a kako bi ugođaj bio potpun još odavno je rezervisala rizort u kojem noć košta više od hiljadu evra.

Fotografije Emine Jahović sa odmora dovoljno govore o tome koliko uživa u životu na obali mora, a navodno na raspolaganju joj je sav luksuz koji rizort poseduje.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

- Emina je odmor u ovom kompleksu, gde odsedaju i svetske zvezde rezervisala još prošle godine jer su liste čekanja duge na slobodan termin i ne može se svako na njoj naći. Reč je o kompleksu koji ima strogo čuvanu privatnost gostiju i to je ono zbog čega i mnoge holivudske zvezde hrle u njega. Ovde ne postoji soba u kojoj noć košta manje od 500 evra po osobi, a nisam siguran koju je Emina uzela jer cene dosežu i do dve hiljade evra. S obzirom na to da je odsela sa sinovima, njen račun će biti milonski ako govorimo u dinarim, kaže izvor koji se poslovno zatekao u ovom hotelu svega dva dana.

- Ona ima i privatnu jahtu, koja joj je na usluzi sve vreme, pa često sa mališanima odlazi u skrivene uvale i obilazi plaže u okolini. Uživo je lepa, a o zgodnoći da ne pričamo. Vrlo je posvećena sinovima. Oni imaju poseban baldahin na plaži u kojem oko njih obigravaju konobari za sve što im tokom dana treba od hrani i pića do usluga masaže ili razonode za decu. Emina čak vozi i džet ski, vidi se da je ljubitelj adrenalina.

Prema rečima izvora, za pevačicom se okreću mnogi, ali je u muškom društvu nije video.

- U rizortu ima mnogo negovanih i lepih žena, sve su to pripadnice lepšeg pola koja vode računa o sebi i imaju debeo novčanik ili su bogato udate pa su svoj izgled korigovale kako im odgovara. Ipak, Emina ima harizmu i kada prođe retko ko se ne okrene za njom, ističe izvor koji kaže da samo posebna vrsta kafe koja se služi u ovom rizortu sa mlekom najvišeg kvaliteta košta 80 evra.

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.