ON JE BIVŠI DEČKO MELANIJE TRAMP! LUDO SU SE VOLELI, POZNATI JE NOVINAR: Otkrio detalje njihovog odnosa!
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

niste znali

ON JE BIVŠI DEČKO MELANIJE TRAMP! LUDO SU SE VOLELI, POZNATI JE NOVINAR: Otkrio detalje njihovog odnosa!

On je detaljno ispričao kako su se oni voleli.

Objavljeno:

Novinar iz Slovenije Peter Butoln bivši je dečko nedakadašnje prve dame Amerike Melanijom Tramp. Njihova ljubav bila je u cvatu kada je ona živela u Sloveniji.

1 / 9 Foto: Profimedia

Jednom prilikom je on otkrio za medije detalje njihovog upoznavanja kao i razloge kraha njihove ljubavi.

Mi smo bili u vezi tri meseca. Završila je škola i leto je bilo pred nama. U to vreme cela ekipa se okupljala na Tromostovlju u Ljubljani. I Melanija je došla sa svojom ekipom. Ja sam išao u gimnaziju, a ona je bila u srednjoj školi za dizajn. Ja sam imao 18 i po, a ona 17 godina. Ljubljana je mala, svi smo se znali, i naravno da odmah zapaziš novo lice u društvu. Bila je lepa, bila je vitka, ja sam malo popio i napravio sam prvi korak. Tako je krenulo. Došao bih po nju u stan. Bio je to mali stan, jednosoban. Ona je tamo živela sa sestrom Ines, koja je bila četiri godine starija. Prvo su živele s ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva puta bila u mom stanu. Bilo nam je lepo, onako mladenački. Ona nije volela duge izlaske, nije pila alkohol, kao druge devojke. Želela je da bude odmorna na snimanjima. Naše druženje prekinula je vojska koju sam služio u Jastrebarskom. Od onda se nismo čuli — priča Butoln.

Peter Butoln
foto: Printscreen youtube

Bonus video:

05:14

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.