ŠOK KOLIKO LJILJANA JAKSIĆ SALVETA IMA GODINA: Držaćete se za glavu, KAKO JE OVO MOGUĆE?
Foto: Kurir televizija

MALO KO JE ZNAO

ŠOK KOLIKO LJILJANA JAKSIĆ SALVETA IMA GODINA: Držaćete se za glavu, KAKO JE OVO MOGUĆE?

Srećno saznanje da će postati mama pokvarila je činjenica da ju je ostavio njen partner, otac deteta, čim je saznao za trudnoću.

Objavljeno:

Rođenje ćerke Darije je u potpunosti promenila život glumice Ljiljane Jakšić. Hrabra umetnica odlučila je da sama gaji naslednicu, a činjenica da je već bila u šestoj deceniji bila je podstrek i mnogim drugim ženama da se odluče na potomstvo u poznijim godinama.

To je nešto najvažnije i najlepše u mom životu. To je pravo bogatsvo i suština života. Ona ide u drugi razred i još nije na onlajn nastavi", ispričala je glumica u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''. "Postavlja mi neverovatna pitanja. Na primer, koliki je tačno bio brod Titanik, da li i sada postoje tako veliki brodovi... pita me koliko sazvežđa ima i šta je iza sazvežđa... " - rekla je Ljiljana svojevremeno.

Inače, Ljiljana Jakšić porodila se 2013. godine neposredno nakon što je napunila 52 godine i na svet donela ćerku Dariju, koja joj je ulepšala život. Srećno saznanje da će postati mama pokvarila je činjenica da ju je ostavio njen partner, otac deteta, čim je saznao za trudnoću. Već par godina Ljiljana devojčicu podiže sama, zbog čega praktično nije ni bila na porodiljskom bolovanju jer taj "luksuz" sebi nije mogla da priušti.

Malo ko zna da popularna godina ima 62 godine.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.