OTKRIVENI DETALJI SUSRETA BAKE PRASETA I MAJKE KIKE JUTJUBERKE: Rekla je da je htela da ga UBIJE zbog OVOGA!
Foto: Printscreen Baka Prase

POTRESNO

OTKRIVENI DETALJI SUSRETA BAKE PRASETA I MAJKE KIKE JUTJUBERKE: Rekla je da je htela da ga UBIJE zbog OVOGA!

Pokazao u kakvim su odnosima!

Objavljeno:

Kad je influenserka Kristina Kika Đukić prošle godine pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Bogdanom Ilićem, iliti Baka Prasetom.

Njega je, naime, javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio nad njom, a neki su ga čak i direktno optuživali za njenu smrt, o čemu je i sam pričao putem društvenih mreža, sa kojih se u više navrata i povlačio zbog toga.

Baka Prase je danas na Instagram postavio fotografiju sa Kikinom majkom Natašom, koja poslednjih nedelja u javnost iznosi mnoge detalje o smrti ćerke, te pokazao da su u dobrim odnosima, a sad je otkrio kako je protekao susret.

Kristina Kika Đukić
foto: Print Screen Youtube

- Meni je bio težak i emotivan susret, ali njoj je bilo 10 puta teže sigurno. Rekla je da je htela da me ubije zbog naše svađe od pre sada 3 godine, i da mi to zauvek zamera, da mi oprašta, ali da nikad neće zaboraviti - naveo je.

1 / 5 Foto: Printscrene/instagram/bakaprase

- Rekla je da sam tada uticao na Kiku vrlo negativno psihički, ali da za ovo što se desilo nisam odgovaran jer, kao što sam rekao pre 8 meseci, istina je skroz nešto drugo - dodao je, između ostalog.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.