"NISAM MOGLA DA SE DIGNEM IZ KREVETA!" Rozga o ovome NIKOME NIJE PRIČALA, zdravlje je bilo UGROŽENO!
Jelena Rozga, Foto: Damir Dervišagić

emotivno

"NISAM MOGLA DA SE DIGNEM IZ KREVETA!" Rozga o ovome NIKOME NIJE PRIČALA, zdravlje je bilo UGROŽENO!

Jelena Rozga je nakon najave povratka u Spaladium arenu otkrila da priprema spektakl veći nego prie 12 godina

Objavljeno:

Poznata pevačica Jelena Rozga je prvi put ispričala s čim se nosila u danima pre i nakon njenog prvog koncerta u splitskoj areni te zbog čega je saradnici ponekad izbace iz studija.

Rozga je jako uzbuđena zbog spektakla u Spaladium areni pa je otkrila koje je sve emocije i sećanja vežu za mesto na kojem je održala koncert pre više od 10 godina.

Pevačica će 11. februara 2023. godine održati koncert u Spaladium areni koju je pre više od decenije napunila do poslednjeg mesta te tako postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom.

Jelena Rozga
foto: © ATA Images

I suza krene...

Pevačica je u intervjuu na Radio Dalmaciji otkrila da je jako uzbuđena.

"Neverovatno je da se poklopio isti datum. Ne mogu opisati koliko sam emotivna, kad god se spomene taj datum meni krenu suze. Kad se dogodila moja prva arena nitko nije verovao da ću ja to napraviti i da će se rasprodati", prisetila se Rozga.

Jelena je otkrila i da se nekoliko dana uoči tog nastupa probudila u groznici, s temperaturom 40 i da je dobila brojne vitamine kako bi uopšte mogla izaći na pozornicu.

"Glumila sam to jutro da sam dobro i nikome ništa nisam rekla, ni mami, ni tati, ni svojim najbližim prijateljima. Nije bilo šanse da otkažem jer toliko sam to želela. Oporavljala sam se još nedelju dana nakon koncerta, nisam mogla da se dignem iz kreveta koliko je moje telo bilo iscrpljeno. Ali ta lepota, to veče, to je nešto najlepše na svetu. Kad mi ljudi oko mene kažu da se moram malo smiriti, otići na godišnji, ja im odgovorim - vi ne razumete, ja sam jednostavno najsrećnija kad sam na bini, kad vidim publiku koja peva i koju činim srećnom", rekla je Jelena.

Veliki izazov

Rozga je otkrila da je njoj, ali i njenim brojnim kolegama, nastup u Splitu uvek veliki izazov te da mnogi osećaju veliku tremu.

"Nisam ja jedina koja ima najveću tremu kada peva u Splitu. I Nina ima, mislim da i Petar ima… U Splitu svi znaju pevati, imaju dobro uho i čuju fal ton. Treme će biti i u zagrebačkoj areni 17. decembra, ali nekako - dom je dom", objasnila je pevačica.

Jelena će nastupati u arenama širom regije s najvećim hitovima, ali i iznenađenje u akustičnoj verziji pesama. "Već dugo radim na tom albumu i pre korone. Međutim, kad sam preslušavala u nekom trenutku sve sam bacila, nisam bila zadovoljna, i krenula iznova. Sad je to ono što sam ja htela čuti, mislim da moja publika zaslužuje taj nivo", dodala je Rozga.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.