KRISTIJAN OTKRIO ISTINU O MILISAVU I KSENIJI PAJČIN: Ležala je u LOKVI KRVI, a on se nije POMERAO OD NJE!
Foto: Printscreen/Youtube/Nemogucamislija

POTRESNO

KRISTIJAN OTKRIO ISTINU O MILISAVU I KSENIJI PAJČIN: Ležala je u LOKVI KRVI, a on se nije POMERAO OD NJE!

Onda je ispričao do detalja kako se osećao tog dana kada su mu javili da je Ksenija ubijena.

Objavljeno:

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac. Ksenija je imala 33 godine, a Filip samo 23 godine.

Ksenija Pajčin često je pričala o svojoj ljubavi prema životinjama, pa je tako u jednom od svojih gostovanja u emisiji govorila o svom psu Milisavu.

Milisav je inače bio patuljasti pinč i najvoljenija žitovinja Ksenije Pajčin. Voditeljka je upitala kako je on, a Ksenija je odgovorila da je čak razmišljala i na more da ga odvede.

"Pa lepo Milisav napreduje, čak sam razmišljala da ga vodim na more i sad sam razmišljala da ga dovedem i rekoh neću više znači kao ona neka luda žena, beogradska dama pa vodi stalno kucu sa sobom.

Kasnije je pričala o ostalim životinjama.

"Imala sam 7 mačaka u jednom momentu, jedna mi se okotila pa je imala 5 mačića. Ja bih i kravu držala u stanu da mogu, ali ne mogu, i kozu i patke, sve volim. Svinju bih jednu držala da me podseća na mene.", našalila se Ksenija tada, a onda je voditeljka izgovorila:

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Nemogucamislija, Printscreen

"Vidim Kseniju u pozim, zrelim godinama, na nekoj farmi, recimo u Americi, okruženu životinjama." , kazala je voditeljka, a Ksenija je kroz osmeh kratko odgovorila: "Tako će i biti".

Međutim, splet životnih okolnosti odvijao se skroz drugačije.

Svima je bilo poznato da se Ksenija nikada nije odvajala od svog psa Milisava, a on joj je ostao veran do poslednjeg trenutka. Naime, Kristijan Golubović je jednom prilikom ispričao kako je video fotografiju mrtve Ksenije i njenog psa Milisava koji plače pored ubijene pevačice.

"Ksenija je jako volela životinje i njen Milisav, Micko, kako je ona znala neki put da ga nazove je bio divan pas. Nikad neću da zaboravim kada je gostovala u nekoj emisiji kada je Milisav nonšalantno skočio na sto, prošetao se i iz njene čaše ili iz čaše voditelja popio vodu. Bio je mali, ja sam ga zvao čokoladica." rekao je Kristijan i dodao:

"Ona vozi a on joj stoji na ramenu, gricka joj uvo, čačka je, "Micko budi miran, šta ti je Micko", pričala mu je. Pa skoči na zadnje sedište, na prednje, pa joj skoči u krilo. Ona je prosto životinju smatrala kao svojom bebom koju nažalost nikad nije imala. Da je bar dao Bog da ostavi jednog lepog dečaka ili devojčicu, ali ja milsim da je ona smatrala životinje svojom decom i tako se ophodila prema njima.", kaže on.

Onda je ispričao do detalja kako se osećao tog dana kada su mu javili da je Ksenija ubijena.

"Kad sam čuo celu priču, ja vidim tu sliku, kako ona onako prelepa, dosojansvetna, uvek nasmejana ugašena leži u lokvi krvi i kako mali ker Milisav plače za njom. Od te slike probrao sam se malo i krenule su mi suze i danas me uhvati jeza kad zamislim pinča koji stoji pored Ksendže, žalim što nisam mogao da joj pomognem na bilo kakav način.", ispričao je Kristijan.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.