"DRUGI NISU NA NJENOM NIVOU!" Jovana Jeremić ponovo frapirala NACIJU IZJAVOM: Kako sad ovo da kaže?!
Foto: RTV Pink printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

"DRUGI NISU NA NJENOM NIVOU!" Jovana Jeremić ponovo frapirala NACIJU IZJAVOM: Kako sad ovo da kaže?!

Voditeljka promenila ploču!

Objavljeno: 17:19h

Voditeljka Jovana Jeremić i pevačica Tanja Savić su imale žestok sukob pre nekoliko meseci, kada je pevačica zbog voditeljke napustila emisiju "Amidži šou" koja je išla uživo.

Pre samo par meseci voditeljka je još jednom pecnula pevačicu te poručila da "ne može da glumi zvezdu kada to nije", te da je "glupa kao noć" i "ograničena", a kako se čini ovom "ratu" je sada došao kraj. Jovana je prešla u druge "ratove" te "pljušte" prozivke između nje i Maje Marinković, ali je sada i nahvalila Tanju Savić.

- Jeste tako zato što je sve više rijaliti igrača koji napadaju velike zvezde i velike zvezde moraju da znaju da se ne pecaju na te stvari. To se i meni dešava, ja sam na primer iskulirala nekoliko tih pecanja zato što one to i žele - rekla je ona, pa dodala da je Tanja Savić velika zvezda.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

- Ja jako biram sa kim ulazim u verbalni konflikt, ipak to moraju da budu velike zvezde. Kada sam se svađala i prepirala sa Tanjom Savić to je bilo za njeno dobro i zato što je Tanja zaista velika zvezda.

- Drugi nisu Tanja Savić, moraju da budu prvo na njenom nivou da bi mogli da uđu u klinč sa Jovanom Jeremić - rekla je voditeljka za Grand Online.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.