POTRES U DOMU PETRA BENČINE: Tu su I SLIKE, PRELOMNI TRENUCI, ZA SVE KRIVE TAŠTE! (FOTO)
Foto: Tamara Trajković

napeto

POTRES U DOMU PETRA BENČINE: Tu su I SLIKE, PRELOMNI TRENUCI, ZA SVE KRIVE TAŠTE! (FOTO)

Braća Benčina mogu se pohvaliti lepim i skladnim životima.

Objavljeno:

Divno su svoje živote uredili Petar i Igor Benčina. Mnogi im mogu pozavideti na profesionalnom izboru, gde su se obojica pokazali odlično, a dosta njih bi reklo da su imali sreće i po pitanju emotivnih partnerki. Tamara Dragičević, Petrova supruga sa kojom on ima dvoje dece Lazara i Stašu telantovana je, lepa i uzorna mlada žena, dok ni Marta Bjelica, glumica koju je Igor odabrao za svoju ljubav, u tom pogledu nema mana.

Braća Benčina mogu se pohvaliti lepim i skladnim životima iza kojih, zaključuje se, nadasve stoje njihovi roditelji, koji su ih vaspitali u skladu sa pravim vrednostima, te su se obojice upravo njih držali kada je trebalo da prave najvažnije izbore. Budući da su izašli iz porodica za primer, nije ni čudo što su za emotivne partnerke odabrali devojke koje potiču iz istih, a koje su prevashodno vaspitale kvalitetne žene.

Tašta Petra Benčine osoba je na koju se dramski umetnik i njegova supruga najviše oslanjaju po pitanju odgajanja dece, stoga se o njoj od glumca mogu čuti samo reči hvale. O Igorovoj tašti koja je frizerka nije se mnogo znalo donedavno kada je Marta Bjelica po prvi put objavila fotografiju porodičnog okupljanja.

Pratioci braće Benčina odmah su krenuli da komentarišu čija je tašta lepša i uglednija, a evo fotografije pa vi prosudite sami?

1 / 3 Foto: Instagram

Bonus video:

02:45

GLUMAC PETAR BENČINA: Uprkos roditeljstvu, NE ODRIČEM SE dobrog provoda! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.