AU, POSLE 24 GODINE! DRAGANA KATIĆ ODLAZI IZ GRANDA!? Transfer ZAPANJIO NACIJU, moralo je ovako...
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

rešila

AU, POSLE 24 GODINE! DRAGANA KATIĆ ODLAZI IZ GRANDA!? Transfer ZAPANJIO NACIJU, moralo je ovako...

Evo gde ćemo da je gledamo!

Objavljeno:

Dragana Katić (56) navodno je rešila je da svoj poslovni život promeni za 180 stepeni. Kako prenose mediji, Katićeva će posle čak 24 godine vernosti Grand produkciji i istoimenoj televiziji preći da radi ni manje ni više već na TV Pink.

Dragana Katić
foto: © ATA Images

Izvor blizak voditeljki koji je želeo da ostane anoniman otkriva detalje medijskog transfera koji će obeležiti 2022. godinu.

- Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno - počinje izvor.

- Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao posledica želje čelnika Pinka da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na Pinku će se vratiti televizijskom formatu koji ju je i proslavio.

Iako je mlađe generacije jako dobro znaju, ne sećaju se svi da je Katićeva karijeru počela na Radio-televiziji Beograd i da je tada sa čuvenim Banetom Vukašinovićem vodila Jutarnji program.

- Dragana bi na Pinku trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što je vraća u njen primarni žanr i zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva. Uz to što će biti voditeljka, Dragani je ponuđeno i mesto urednika jutarnjeg programa onih dana kad ga ona radi, što joj predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Na taj način moći će da obrađuje i one teme koje i nju lično potresaju, inspirišu i tangiraju - objašnjava izvor.

1 / 7 Foto: Instagram

Pozvali smo lepu voditeljku da nam da komentar, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon jer po svemu sudeći uživa u Turskoj na moru gde se odmara i puni baterije za novi poslovni izazov, a fotografije objavljuje na Instagramu.

Karijera duga 36 godina

Katićeva započinje karijeru 1986. godine na TV RTB. Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije „Leto na Adi“, „Nedeljno popodne“, kao i dodele nagrada i festivale „Oskar popularnosti“ i MESAM. Najveći uspeh ostvaruje kao voditeljka emisije „Grand šou“, a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledali smo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“.

Oprobala se i kao glumica kada je 2005. godine u seriji „Ljubav, navika, panika“ igrala Lili.

Bonus video:

06:56

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU KURIR TV Novinarka i inspektor u verbalnom klinču zbog smrti Ksenije Pajčin, A SVE ZBOG MOTIVA UBISTVA

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.