OVE TAJNE JE SA SOBOM ODNELA U GROB: Sestra Silvane Armenulić rešila SADA da ih JAVNO OTKRIJE!
Foto: Instagram

POTRESNO

OVE TAJNE JE SA SOBOM ODNELA U GROB: Sestra Silvane Armenulić rešila SADA da ih JAVNO OTKRIJE!

Pre više od četiri decenije tragično je izgubila život kada je nastradala u saobraćajnoj nesreći i sa sobom ponela brojne tajne.

Objavljeno:

Boemski život u regionu nije se mogao zamisliti bez pesme Silvane Armenulić koja je svojim glasom mnoge opčinila. Pre više od četiri decenije tragično je izgubila život kada je nastradala u saobraćajnoj nesreći i sa sobom ponela brojne tajne.

Silvanina sestra Dina Bajraktarević Nikolić otkrila je neke od njenih velikih tajni i planova koji nisu ostvareni kada joj je iznenada prekinut život.

-Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentarom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom – rekla je za “Blic” Silvanina sestra, koja otkriva da je Silvana imala probleme sa sverkrvom.

Silvana Armenulić, Ćerka, Gordana Armenulić
foto: Facebook printscreen

-Njena svekrva nikada nije htela da je prihvati. Kada su dobili ćerku, Silvana se i dalje bavila pevanjem, nikada nije htela da napusti karijeru, da bude kod kuće. Zato je zamolila svekrvu da joj čuva ćerku i za to joj plaćala 600 hiljada dinara svakog meseca, da ima za hranu, troškove za Gordanu. Cela kuću je Silvana renovirala, nameštaj je menjala – kaže Dina, koja ne može da podnese javna Radmilova obraćanja u kojima je govorio da je on kupio stan gde je živeo sa Silvanom jer, napominje pevačicina sestra, sve to je – čista laž”, istakla je ona.

Silvana je bila nesrećna u braku, posebno kada je saznala da je suprug vara, kako tvrdi njena sestra.

1 / 6 Foto: youtube prinstcreen

-Radmilo se zabavljao sa Mirom Peić dok je Silvana bila živa. On je četiri godine već bio sa njom. U Domu sindikata smo bile sestra Mirjana i ja na koncertu i Radmilo se pojavljuje sa Mirom Peić. On se toliko uplašio kada smo ga uhvatili… I gledamo ga tako moja sestra i ja kako ide zagrljen sa njom kao da je sve normalno – ispričala je Dina, pa nastavila:

-Čim je kupila stan, ona je htela da se razvede od Radmila. Podnela je papire. Međutim, sestra Mirjana je došla i pitala je kakvi su to papiri, na šta je Silvana rekla: “Za razvod. Samo se čeka da ih Radmilo potpiše i da se sporazumno razvodimo”. Kaže sestra Mira: “Daj da ih vidim”. Uzela ih i pocepala. Nije joj dala da se razvede, govorila joj da ne radi to, imate Gordanu. Silvana je pre smrti još jednom podnela papire i bila bi razvedena pre nego što je poginula,

Iako joj je brak sa Radmilom bio loš, Silvana je bila srećna što je u njemu dobila ćerku Gordanu.

Silvana Armenulić, Lepa Lukić
foto: Printscreen Instagram/silvana.armenulic

-Kada je Silvana kupila svoj stan, jednu sobu je opremila za Gordanu. Sve što je tada bilo najmodernije uzela je za nju, ručni rad. Kada ju je dovela, pokazala i rekla: “Gordana, ovo je tvoja soba, hoćeš da živiš ovde sa mnom, ona je odgovorila da joj ne pada na pamet”. Ali nije kriva Gordana, kriva je Silvanina svekrva. Kada je rat nastupio u Bosni, a moja mama došla, nazvali smo Gordanu da dođe da je vidi, na šta je ona rekla: “Ja bih došla, ali moji ne daju, ne dozvoljavaju. Nekoliko puta je znala da zaplače kada smo same, kada nikog drugog nema. Govorila je: “Šta će mi sve ovo kada sam na sceni, vidim svi me žele, aplaudiraju, a kada sednem u auto, ja sam sama. Idem kući i tamo sam sama. Znala je kada dođe sa koncerta tužna, zove nas. Mira i ja uzmemo taksi i dođemo da budemo sa njom. Znale smo da osvanemo pričajući, da je tešimo – kaže Dina.

Podsetimo, slavna pevačica poginula je 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš, kod mesta Kolari, vraćajući se sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa njom su tada nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.