MINA VRBAŠKI JE BILA INTIMNA SA 15 MUŠKARACA U RIJALITIJU, a sada znamo kad je IZGUBILA NEVINOST: Ovo je MNOGO RANO
Foto: Nemanja Nikolić

DA LI JE MOGUĆE?

MINA VRBAŠKI JE BILA INTIMNA SA 15 MUŠKARACA U RIJALITIJU, a sada znamo kad je IZGUBILA NEVINOST: Ovo je MNOGO RANO

Otkrila i sa kim je prvo bila!

Objavljeno:

Mina Vrbaški ima 22 godine, a iza sebe već ima pozamašan broj muškaraca sa kojima je bila, i nije je sramota da govori o tome.

Ona je u Zadruzi 1 otvorila dušu i ispričala sa koliko godina je izgubila nevinost, kao i ko je muškarac sa kojim je to učinila.

- Sa 15. Nije klinac, jedan dečko koji igra košarku. Nismo ostali u kontaktu. Često se vidimo u prolazu u Beogradu, i to je kao iznenađenje: "Jaooo, gde si?", "Tu sam - tu sam"... i tako - rekla je Mina.

Podsetimo, u Zadruzi 1 vrlo brzo je stupila u emotivnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je pred kamerama više puta imala intimne odnose. Njihova veza bila je turbulentna i puna svađa, a kada su se rastali, ona se upustila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mina je bila slobodna i u vezi sa Panićem, pa je imala sa njim intimne odnose kada god im se ukazala prilika.

Kada je stigla u "Zadrugu 2", a tamo nastavila sa vrelim akcijama sa muškarcima. Prvi na spisku bio je Jovica Putniković. Njihova veza nije dugo potrajala, ali nisu se libili da imaju intimne činove pred kamerama. U decembru 2018. godine učesnik rijalitija "Zadruga 2" postao je maneken Marko Marković, a ni on nije ostao imun na čari Mine Vrbaški. Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš-kabini.

Kao da joj nije bilo dosta prisnosti sa muškarcima pred kamerama Mina je pred kraj "Zadruge 2" imala poni odnos i sa pevačem Savom Perovićem, koji joj je do tog trenutka bio drugar. Sve se treslo od njihove akcije u sobi za rehabilitaciju.

Mina Vrbaški
foto: Damir Dervišagić

Mina Vrbaški učestvovala je i u "Zadruzi 3" u kojoj je bila u ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem. Njih dvoje se stalno svađali, o čemu je Srbija brujala, a veliku pažnju publike privlače i njihovi intimni odnosi. Mina i Mensur su dedavno raskinuli, zbog čega je Vrbaši i zaplakala na svom Insta "storiju" uz reči da mu se javno izvinjava, te da je svesna šta je izgubila.

U Zadruzi 4 Vrbaški je bila u strastvenoj i turbulentnoj vezi sa Filipom Carem.

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone "Zadruge" razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem i Matejom Matijevićem.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.