ON JE MUŽ MILICE ZAVETNICE! ISCURELE FOTKE SA VENČANJA:Poslednji razgovarao sa Mirom Marković,predsednik je stranke
Milica Đurđević, Foto: Youtube printscreen

otkrivamo

ON JE MUŽ MILICE ZAVETNICE! ISCURELE FOTKE SA VENČANJA:Poslednji razgovarao sa Mirom Marković,predsednik je stranke

Političarka samo njega voli

Objavljeno:

Milica Đurđević se udala 2017. godine za dugodišnjeg partnera Stefana Stamenkovskog. Par se venčao u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu.

O njenom privatnom životu se malo pisalo - Milica se udala 2017. godine za dugodišnjeg partnera Stefana Stamenkovskog. Par se venčao u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu, a venčao ih je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović. Svadba je održana po svim srpskim običajima, pa je čak i ruzmarin kojim su kićeni mnogobrojni svatovi bio u bojama srpske zastave. Mlada je, uz muziku, izvedena iz porodične kuće u Kaluđerici u prisustvu više stotina svatova. Mladoženja Stefan je po Milicu stigao u dugoj koloni vozila. a jabuku je pogodio iz prve. Među svatovima je bio veliki broj prijatelja Pokreta "Zavetnici” iz ruske ambasade, ali i iz Ambasade Sirije.

Milica Đurđević
foto: Youtube printscreen

Stefan Stamenkovski je u jednom intrevjuu rekao da su Zavetnici potpuno opoziciono orijentisani:

"Mi smo se potpuno opoziciono pozicionirali, uvek smo postupali sa pozicije kritike, jer smatramo da ono što je do sada urađeno, nije urađeno kako treba. Zavetnici su tu da ukažu na greške koje vlast pravi", rekao je Stamenkovski u jednom intrevjuu za Balkan info, a na pitanje o mogućem udruživanju opozicije, Stamenkovski je tada rekao:

"Udruživanje opozicionira, udruživanje sa liberalnim snagama, ne dolazi u obzir. Mi bismo izdali sve koji su nam dali glas. Ako ćemo da rušimo vlast sa demokratama, bolje da ne rušimo, nego da rušimo sa Demokratskom strankom i sa Dosta je bilo, koketiranje sa parapolitičkom organizacijom, koja je danas pokret, a sutra stranka ne dolazi u obzir", rekao je on i dodao:

1 / 4 Foto: Youtube printscreen

"Naša parola je strateško vezivanje za Rusku federaciju, saradnjom i uzimanjem oružja od ruske federacije, mi signaliziramo da nećemo ići u pravcu saradnje sa NATO paktom", rekao je u ranijem intervjuu Stamenkovski.

Kako su preneli mediji, danas je iniciran sastanak lidera desno orijentisanih stranaka sa ciljem da se ove partije ujedine oko zajedničkog predsedničkog kandidata ili zajedničke liste za predstojeće izbore. Na sastanak su pozvani predsednica Srpskog pokreta Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, kao i zastupnik POKS-a Žika Gojković. Cilj sastanka je da se napravi zajednička lista "patriotskog bloka", te da nosilac liste bude nestranačka ličnost kako ne bi došlo do podela,

Ostaje pitanje da li će Zavetnici pristati na moguće predloge na ovom sastanku imajući u vidu ranije iznete stavove.

Stamenkovski je poslednji čovek iz Srbije koji je razgovarao sa Mirom Marković pre nego što je tragično preminula. Njihov susret u Moskvi ovako je opisao:

"Sreli smo u Moskvi u januaru ove godine. Razgovarali smo satima. Izgnanstvo iz zemlje podnosila je dostojanstveno, ali posebno teško joj je padalo to što 17 godina nije videla ćerku. Mafijaško-kriminalni dosovski režim nije joj dopustio da prisustvuje sahrani svog supruga i poseti njegov grob tokom svih ovih godina. Rekao sam joj da se nadam da će uskoro doći vreme kada će moći da se vrati u Srbiju. Čini mi se, da posle svih nepravdi, ni ona sama više nije verovala u to", rekao je on 2019. godine.

Bonus video:

05:58

ZAVETNICI SU DRŽAVOTVORNA STRANKA Oglasila se Milica Đurđević Stamenkoviski posle konsultacija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.