OVO JE NOVI DEČKO VESNE DEDIĆ! UHVAĆENI ZAJEDNO NA JAHTI: Sed, zgodan i MOĆAN - san svake žene! (FOTO)
Vesna Dedić, Foto: Instagram printscreen/dedicvesna

opa

OVO JE NOVI DEČKO VESNE DEDIĆ! UHVAĆENI ZAJEDNO NA JAHTI: Sed, zgodan i MOĆAN - san svake žene! (FOTO)

Nova ljubav Vesne Dedić ili se samo tako čini- pokazaće vreme

Objavljeno:

Spisateljica i novinarka i te kako zna da uživa u svemu što joj život pruža, a da li je nakon dužeg vremena na pomolu nova ljubav Vesne Dedić, ostaje nam da vidimo.

1 / 9 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Književnica u društvu prijatelja letuje na crnogorskom primorju kako bi napunila baterije za obaveze koje predstoje, a delić atmosfere sa jahte podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Vesna je zaintrigirala pratioce luksuzom u kojem uživa, a ono što je svima zapalo za oko jeste misteriozni muškarac u čijem društvu, ako je suditi po fotografijama, provodi najviše vremena.

Dok ispijaju skupocena vina, dobrog raspoloženja ne manjka, a u jednom momentu su se i osamili na surf dasci i dok je on neumorno veslao, Vesna je uživala sunčajući se.

- Dama se nikad ne nameće već dopušta da se drugi trude oko nje, pa čak i ako nije u prvom već u poslednjem redu, neko će već primetiti da je došlo do greške u raspodeli karata...karte meni dobro podeljene ovog leta - napisala je kao opis i znatno podgrejala sumnje da je nova ljubav konaćno zakucala na njena vrata.

Vesna Dedić
foto: Instagram printscreen/dedicvesna

Poznata po pokretačkoj energiji i nesvakidašnjem optimizmu, Vesna ne skida osmeh sa lica, a da li će joj ovaj gospodin zadržati isti, pokazaće vreme koje je pred nama.

Bonus video:

03:45

SANJI MARINKOVIĆ NE MOGU DA PREĐEM PREKO NEDOSTATKA ČASTI! Vesna Dedić za Kurir TV otkrila šta bivšoj prijateljici NE PRAŠTA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.