A TONI!? DRAGANA MIRKOVIĆ UHVAĆENA U ZVERKINOM ZAGRLJAJU: Osmesi na lice SVE GOVORE, srećni su! (FOTO)
Dragana Mirković, Foto: © ATA Images

seks i grad

A TONI!? DRAGANA MIRKOVIĆ UHVAĆENA U ZVERKINOM ZAGRLJAJU: Osmesi na lice SVE GOVORE, srećni su! (FOTO)

Pevačica ima široki osmeh dok je zagrljaju Krisa Nota

Objavljeno:

Dragana Mirković poznata je po prijateljstvima sa svetskim zvezdama poput onog sa glumcem Žanom Klodon van Damom, a sada je, čini se, sklopila još jedno novo.

Naime, kako je pevačica pokazala na Instagramu, ona je pozirala u zagrljaju holivudskog glumca Krisa Nota, popularnog Zverke iz sage "Seks i grad".

Ispod fotografija na kojima oboje imaju široke osmehe, pevačica je napisala: Faca je uvek faca! Jedan veliki čovek!

Podsetimo, Krisa Nota u poslednje vreme prate ozbiljni skandali i optužbe. Naime, njega su četiri žene optužile za seksualno zlostavljanje. Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom stanju u Njujorku. Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca srela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

Džentil je rekla da glumca poznaje od 1998. godine, a incident se navodno dogodio 2002, kada ju je Not odvezao kući i zatražio da vidi njen stan. Tvrdi da ju je tada gurnuo, poljubio mimo njene volje i uhvatio je za grudi. Nakon što je opisala celu situaciju, Lisa je otkrila zbog čega je tek sada to javno ispričala.

- Bilo me je strah da istupim oko ovoga zbog Notove moći i njegovih pretnji da će mi uništiti karijeru - rekla je Džentil. Notu je to donelo velike poslovne gubitke.

Kris je sve ove optužbe negirao.

Bonus video:

01:13

POSLUŠAJTE SNIMAK KAKO JE ZORAN MARJANOVIĆ ZVAO POLICIJU! Šta je sve rekao kobnog dana, molio za pomoć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.