AUUU ŠTA RADI LUNA ĐOGANI: Da li je ovo moguće?
Foto: Printscreen Instagram

haos

AUUU ŠTA RADI LUNA ĐOGANI: Da li je ovo moguće?

Jutros sam ga snimala 30 puta kao neuredna i trebalo je da snimim nastavak na kom sam sređena

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković došli su na rođendan voditeljke Ane Radulović, a ono što su svi primetili jeste Luna koja je neraspoložena došla na slavlje. Iako su svi mislili da se Đoganijeva posvađala sa Markom, istina je drugačija.

Luna je u razgovoru za Informer otkrila da je besna zbog toga što je slučajno obrisala objavu za TikTok koju je dugo pravila:

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/savo_perovic_je.deriste

- Nisam se posvađala sa Markom, iskreno ću ti reći. Obrisao mi se tiktok koji sam ceo dan snimala. Svi su me nagovorili da tamo napravim profil i super mi je krenulo. Na poslednjoj objavi imam više od milion pregleda... Danas sam snimala tiktok iz dva dela.

Jutros sam ga snimala 30 puta kao neuredna i trebalo je da snimim nastavak na kom sam sređena... Nakon što sam snimila drugi deo slučajno sam obrisala, a tu nema povratka. To se sve desilo pred polazak, poludela sam - priznala je Luna.

- Ovih dana treba da krenemo gradnju krova. Završili smo ploču, uskoro ćemo sve da snimimo, pa ćemo ljudima da pokažemo sve sa lica mesta. Ide sve postepeno. Plan nam je da za godinu dana možemo da odemo tamo i odmorimo.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Radimo jedno po jedne da nešto ne propustimo, da bi sve bilo kako treba. Do sada su sve majstori sami radili, ali naravno planiram da se uključim u narednom periodu i da im sve pomognem - rekao je Marko Miljković za Informer.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.