ZOLA FRAPIRAO OBJAVOM: Sada je sve jasno, JEDNA PORUKA otkriva ISTINU O ODNOSU SA MILJANOM!
Foto: Instagram printscreen

kakav šok

ZOLA FRAPIRAO OBJAVOM: Sada je sve jasno, JEDNA PORUKA otkriva ISTINU O ODNOSU SA MILJANOM!

Čolićevo učešće u rijalitiju obeležio je svojom ljubavnom vezom i turbulentnim svađama sa bivšom devojkom Miljanom Kulić sa kojom je romansa trajala skoro tri godine

Objavljeno:

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola, kako mnogi kažu, svojim učešćem u petoj i najgledanijoj sezoni Zadruge ikada, pokazao je drugo lice i pokazao sebe u najboljem svetlu.

Čolićevo učešće u rijalitiju obeležio je svojom ljubavnom vezom i turbulentnim svađama sa bivšom devojkom Miljanom Kulić sa kojom je romansa trajala skoro tri godine.

Bivši ljubavni par svima je ostao upamćen po šaljivim dijalozima, čestim intimnom odnosima, čestim sukobima i problemima sa kockom, a kao posledica svega je bio i turbulentni raskid. U petoj sezoni, iako je Miljana ušla sa novim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, umalo je došlo do pomirenja i podrejavanja starih strasti, ali nakon incidenta su se zauvek razdvojili.

1 / 5 Foto: Printscreen

Čolić je nakon Miljaninog napuštanja Zadruge imao kontakte sa više devojaka, flertovanja ali i intimne odnose sa Nevenom Savić i Deniz Dejm, ali se ni sa jednom nije načinio korak više.

Mnogi spekulišu da njihova ljubav nije prestala, a ova objava sa Instagrama je napravila opštu pometnju i samo dolila 'ulje na vatru' kada je pomenuta tema u pitanju. Mnogi se pitaju da li je ovo posvećeno njegovoj najvećoj ljubavi do sada.

Neka joj kažu da mi i bez nje sve dobro ide - napisao je Čolić u opisu slike.

1 / 1 Foto: Printscreen

Trenutno na njegovom profilu ovu fotografiju ne možete videti jer je on sve obrisao, da li se pokajao ili je 'slučajno' uklonio ostaje nam da nagađamo.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.