VENDI I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SU U BLISKOM ODNOSU: Otkriveno sve o njihovoj POVEZANOSTI!
Foto: Printscreen

ovo nismo znali

VENDI I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SU U BLISKOM ODNOSU: Otkriveno sve o njihovoj POVEZANOSTI!

Naime, Vesnin otac i gradonačelnikova baka su brat i sestra od strica, što znači da je pevačica Stanivukovićeva tetka, objasnila je ona za jedne beogradske medije

Objavljeno:

Vesna Vukelić Vendi se nedavno veselila na jednoj svadbi, na kojoj je bio i Draško Stanivuković.

Pevačica je, prisećajući se tog događaja, objasnila kako je njena sestra Mirjana koja inače živi u Australiji pravila venčanje, a da je mladence kao gradonačelnik venčao upravo Draško - kom je ona tetka.

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

Naime, Vesnin otac i gradonačelnikova baka su brat i sestra od strica, što znači da je pevačica Stanivukovićeva tetka, objasnila je ona za jedne beogradske medije. Na ovo je srodstvo, kao i uopšte na svoju porodicu i poreklo veoma ponosna, ali uglavnom se viđaju na većim događajima i proslavama.

„Ne bi on pao tako nisko!"

Komentarišući, međutim, navode da je Draško u vezi s njenom koleginicom Tanjom Savić, istakla je kako je „uvek znala da je to nemoguće, jer je on njen rođak i ne bi pao na tako niske grane".

1 / 6 Foto: Printscreen/Facebook/Draško Stanivuković

Zajedničke fotografije Vendi i Draška koje je ona podelila onlajn nestale su pre nekoliko dana, međutim fan stranice poznate pevačice su ih preuzele i tako je za javnost tu ostala ova uspomena:

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.