ŠTA TO PRIČAŠ TIJANA? Najnovija izjava Ajfonke će vas sve baciti u TRANS!
Foto: Printscreen Red

kakav šok

ŠTA TO PRIČAŠ TIJANA? Najnovija izjava Ajfonke će vas sve baciti u TRANS!

Maja je pre desetak dana preotela nevenčanog supruga svoje do juče bliske prijateljice Aleksandra Subotić, a samo zbog Tijaninog rođendana doputovala je bez Pece iz Crne Gore

Objavljeno:

Tijana Maksimović oduvala je svećice u ekskluzivnom beogradskom lokalu i nije krila zadovoljstvo što su na njen rođendan došli svi koje je pozvala, a zvanice su je posebno pohvalile zbog predivnih cvetnih aranžmana kojima je prostor bio dekorisan.

Sreću zbog niza uspeha prethodne godine Tijana je nesebično želela da podeli sa sebi dragim ljudima, a na proslavi, koju je začinio spektakularni vatromet nad Dunavom, u centru pažnje je bila i njena najbolja drugarica, starleta Maja Marinković, u javnosti okarakterisana kao „otimačica muževa”.

1 / 6 Foto: Espreso

Maja je pre desetak dana preotela nevenčanog supruga svoje do juče bliske prijateljice Aleksandra Subotić, a samo zbog Tijaninog rođendana doputovala je bez Pece iz Crne Gore. Tijana nije krila da je na strani svoje prijateljice, te je i prokomentarisala njenu vezu sa Raspopovićem:

– Svako treba da gleda svoje dvorište. Svašta se dešava i ljudima koji nisu javne ličnosti, to što je ona poznata, ne znači da je najgora. Ona je moja najbolja drugarica i ja je podržavam šta god uradila. Svako treba da se zapita šta je radio u prošlosti i šta vraća život – rekla je Ajfonka i dodala:

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

– Maja nije sklona da otima bilo čije muževe. Ja svoje čuvam i držim na oku. Meni dečka ne može da otme bog, a ne Maja. Vi i ne znate kako je bilo Peci i Aleksandri. Oni nisu ni spavali u istom krevetu. Rodila je dete kako bi ga zadržala.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.