ANA NIKOLIĆ NAPRAVILA SKANDALČINU U IGRAONICI: Porodica DOŽIVELA PAKAO, razlog će vas ZAPREPASTITI!
Foto: TikTok printscreen

haos

ANA NIKOLIĆ NAPRAVILA SKANDALČINU U IGRAONICI: Porodica DOŽIVELA PAKAO, razlog će vas ZAPREPASTITI!

Nezadovolji roditelji nisu imali kud nego su potražili novo mesto za održavanje proslave uz konstataciju da se u tu igraonicu više neće vraćati

Objavljeno:

Bura oko Ane i otete pesme se još nije stišala, a Nikolićeva se našla u novoj aferi. Ovaj put je u pitanju dečija igraonica. Ana je navodno "preotela" termin za održavanje dečijeg rođendana jednoj porodici, prenosi Telegraf.

- Ana je pitala da li je slobodan termin 3. avgusta na šta je dobila odgovor da je termin zauzet i da su ga izdali. Ona je insistirala da termin dobije ona, toliko, da nije želela da izađe iz igraonice dok ne dobije garancije da će termin ipak pripasti njoj. Zaposleni su joj objašnjavali da je već uzet avans za taj datum, ali je ona rekla da će i to da plati - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

1 / 4 Foto: TikTok printscreen

- Kada su videli da Ana neće odustati od namere, rešili su da joj izdaju igraonicu tog dana i tako otkažu porodici termin koji je uredno zakazala i platila - završava priču izvor.

Kako se dalje saznaje, odgovorni u igraonici su tako otkazali unapred dogovorenu proslavu rođendana uz izgovor da će zbog ovog propusta porodica dobiti popust na igraonicu vikendom.

Nezadovolji roditelji nisu imali kud nego su potražili novo mesto za održavanje proslave uz konstataciju da se u tu igraonicu više neće vraćati.

1 / 5 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.