GLUMAC KOG SVI OBOŽAVAMO ISPRIČAO DA SU GA ZLOSTAVLJALI U DETINJSTVU: Otkrio sve o UŽASNOM PAKLU, JEZIVO!
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

užas

GLUMAC KOG SVI OBOŽAVAMO ISPRIČAO DA SU GA ZLOSTAVLJALI U DETINJSTVU: Otkrio sve o UŽASNOM PAKLU, JEZIVO!

Glumac je na samom početku knjige izneo nekoliko činjenica o sebi, kako bi pripremio čitaoce na ono što sledi

Objavljeno:

Glumac Metju Mekonahi je pre par dana izdao svoje memoare, pod nazivom “Zelena svetla”, i tu otkrio mnoge šokantne detalje o svom privatnom životu.

On je, između ostalog, otkrio da mu je otac preminuo u toku vođenja ljubavi sa glumčevom majkom, ali i da je on sam bio žrtva zlostavljanja.

Glumac je na samom početku knjige izneo nekoliko činjenica o sebi, kako bi pripremio čitaoce na ono što sledi.

-Ucenjen sam prvi put kad sam vodio ljubav, sa 15 godina. Bio sam uveren da ću završiti u paklu zbog toga što sam to uradio pre braka – napisao je Metju, između ostalog, u svojim memoarima.

1 / 2 Foto: Printscreen/jutub

On je naveo i da ga je napao muškarac kada je imao samo 18 godina i “dok je onesvešćen ležao u zadnjem delu kombija”. Ipak, istakao je da se zbog toga nikada nije osetio kao žrtva.

-Nikada se nisam osetio žrtvom. Imam veliki broj dokaza da se svet ujedinio da me usreći – rekao je Mekonahi, a prenosi Variety.

U potresnim delovima knjige piše o nasilnim epizodama iz porodičnog života kojima je svedočio kao dete i objašnjava da tada zapravo nije znao čemu to tačno svedoči.

-U tom trenutku sam bio uplašen, ali čak ni tada i odmah nakon toga, nikad nisam dovodio u pitanje ljubav koju su mama i tata imali ili ljubav koju su nam pružili – napisao je Metju u svojoj knjizi.

Glumac je nedavno gostovao i u emisiji kod Hauarda Stena i tu otkrio da čitavih osam godina nije razgovarao sa majkom, a sve zbog toga što je razgovarala sa novinarima bez njegovog znanja.

-Osam godina nismo pričali – rekao je Metju naglasivši da je u više navrata pokušao da razgovara sa njom telefonom, ali je to bilo nemoguće jer je ona bila opterećena njegovom slavom. Kako je naglasio, nikada od nje nije dobijao majčinsku podršku.

1 / 3 Foto: Printscreen/Twitter/@MarkusHaintzUSA

-Dešavalo se da razgovaram s njom i da posle nekoliko dana završimo u novinama. Rekao sam joj da ne govori to, da treba da ostane između nas. Postala je druga osoba, ali niko nije savršen. Oprostio sam joj, nije ona kriva. Samo sam morao da postavim neke granice i to je trajalo tih osam napornih godina, a sada je naš odnos mnogo bolji – zaključio je Mekonahi u emisiji.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.