HOT MANEKENKA (23) SVAKU NOĆ SPAVA SA MATORCEM (67): Kada im vidite FOTKE ZGADIĆE VAM SE CEO ŽIVOT!
Foto: Profimedia

zaintrigirali

HOT MANEKENKA (23) SVAKU NOĆ SPAVA SA MATORCEM (67): Kada im vidite FOTKE ZGADIĆE VAM SE CEO ŽIVOT!

Mlada manekenka insistira na tome da su “godine samo broj”.

Objavljeno:

Manekenka Vilou Sajles (23) došla je u situaciju da brani vezu sa profesionalnim pokerašem Dejvidom Sajmoninijem (63), nakon što je dobila gomilu negativnih komentara na internetu, zbog očigledne razlike u godinama.

Tvrdi da u vezi sa 40 godina starijim muškarcem nije zbog novca, kako sumnjaju njeni pratioci. Par se upoznao na popularnoj aplikaciji Tinder, gde je Devid odmah privukao pažnju manekenke, te je u februaru 2022. odlučila da ode na sastanak sa njim, prenosi “Dejli star”.

Vilou Sajles
foto: Printscreen

“Bila je to trenutna privlačnost, zaljubili smo se u roku od sat vremena. To je bio prvi sastanak u životu koji sam dogovorila preko Tindera. Potpuno smo isti, naše energije se uklapaju, čak i jedemo iste stvari! Često uživamo samo u dobrom smehu i zabavi i mislim da smo se povezali zbog iskustava koje delimo i zajedničkih interesovanja”, kaže Vilou.

Mlada manekenka insistira na tome da su “godine samo broj”, pa tako par zajedno uživa u žurkama, izlascima i putovanjima. Da bi joj izmamio osmeh na lice, Dejvid joj je kupio auto kao "poklon sredinom nedelje" i znak svoje ljubavi.

Ovo nije prvi put da Vilou izlazi sa starijim muškarcem - ranije je bila u vezi sa 42-godišnjakom i 37-godišnjakom.

“Zapravo sam izlazila sa starijim muškarcem pre nekoliko meseci i razlika u godinama je bila oko 20 godina. Bila sam sa jednim 42-godišnjakom, što je trajalo oko dve godine. Prva veza je bila kao san, ali mi se previše svideo i uplašila sam se, pa sam ga ostavila. Drago mi je što jesam, jer me je ovo dovelo do Davida. Moja poslednja veza počela je slično kao i ova, ali momak nikada nije radio ono što je rekao da će uraditi.

Dejvid je održao reč o svemu, što mi je zaista privlačan. On se brine da budem zbrinuta, da mi bude prijatno i da mi ništa ne zafali, što je za mene zaista veliko. Treba mi takva vrsta stabilnosti i sigurnosti u mom životu u ovom trenutku”, ispričala je manekenka.

U budućnosti, par se nada da će zajedno osnovati porodicu i već su razgovarali o deci. Zadovoljni su što imaju podršku svojih prijatelja i porodice, ali moraju da trpe ljude koji Dejvida označavaju kao “sponzora”.

“Moji roditelji su oduševljeni kako me Dejvid tretira i koliko me je učinio srećnom. Nedavno mi je kupio Mercedesa, tako da me je stvarno razmazio”, zaključila je manekenka.

1 / 3 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.