SEKA ALEKSIĆ I DUŠKO TOŠIĆ OBJAVILI ISTU FOTKU I SADA JE SVE JASNO: Karleuša će da IZLUDI od besa!
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

ogroman šok

SEKA ALEKSIĆ I DUŠKO TOŠIĆ OBJAVILI ISTU FOTKU I SADA JE SVE JASNO: Karleuša će da IZLUDI od besa!

Iako i ona sada uživa u plodovima svog rada, Seka nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu, te je skromnost nešto što je ostalo i danas

Objavljeno:

Jelena Karleuša nedavno je šokirala javnost kada je na svom Instagramu dala saopštenje u kojem je otkrila da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina braka.

O tome koliko je Tošić prizemna i vredna osoba, naširoko se priča već godinama, a nedavno se na mrežama pojavila i fotografija nekadašnjeg fudbalera iz mlađih dana, koja to i dokazuje. Iako je u svojoj karijeri stekao ogroman novac, Duško se nikada nije stideo toga što je dete sa sela.

1 / 5 Foto: Instagram

Njegova fotografija sa traktorom oduševila je sve, a Tošić je pokazao koliko ga slava i bogatstvo nisu promenili.

I pevačica Seka Aleksić, inače nekadašnja prijateljica Jelene Karleuše, važi za vrlo skromnu i prizemnu osobu sa domaće javne scene.

Iako i ona sada uživa u plodovima svog rada, Seka nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu, te je skromnost nešto što je ostalo i danas.

1 / 2 Foto: Printscreen

Aleksićeva je takođe pozirala na traktoru, kao i bivši Karleušin muž, a iako je fotografija prikupila mnoštvo lajkova, mnogi su ovaj Sekin potez protumačili kao provokaciju usmerenu ka Jeleni.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.