SA 15 GODINA SE POJAVILA NA AUDICIJI, A ONDA POSTALA MEGA ZVEZDA U SRBIJI: Danas je NEPREPOZNATLJIVA, znate ko je?
Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

HIT NA INTERNETU

SA 15 GODINA SE POJAVILA NA AUDICIJI, A ONDA POSTALA MEGA ZVEZDA U SRBIJI: Danas je NEPREPOZNATLJIVA, znate ko je?

Dosta se promenila. a voli i korekcije!

Objavljeno:

Pevačica sa fotografije koju sigurno ne prepoznajete na prvi pogled, svoju muzičku karijeru započela je sa samo 13 godina, a već sa 15 pojavila se na audiciji za “Zvezde Granda”.

To joj nije bilo prvo učešće u nekom šou programu, budući da je pre toga Tijana Milentijević učestovala u “Ja imam talenat”, a u rodnom gradu pohađala je i školu pevanja Marije Šerifović.

Da je njena želja da peva na velikoj sceni ogromna pokazala je 2013. godine sa 15 godina kada se samouvereno pojavila na audiciji u Kragujevcu i Saši Popoviću i stručnom timu “Grand produkcije” predstavila se pesmom “Moja zakletvo” Zorice Brunclink.

1 / 4 Foto: Printscreen

Odlučno i sa velikom željom da uspe ova talentovana devojčica predstavila se na audiciji, a već u septembru iste godine našla se u užem krugu takmičara “Zvezda Granda”.

U velikom finalu zauzela je deveto mesto, ali je nakon završetka takmičenja napravila dužu medijsku pauzu. Da joj je trebalo vremena da sazri i pripremi se za sve ono što estrada sa sobom nosi dokazala je kada se na scenu vratila sa hitom “Žena od sultana”.

1 / 6 Foto: Instagram/tijanamilentijevic.official

Tijana je u međuvremenu odlučila da nastupa pod umetničkim imenom Tijana eM i danas je jedna od traženijih pevačica na našim prostorima.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.