OVA BOMBETINA JE PRVA ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA: Odjednom NESTALA, gledali smo je na TV-U! (FOTO)
Foto: © ATA Images

EVO KAKO IZGLEDA

OVA BOMBETINA JE PRVA ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA: Odjednom NESTALA, gledali smo je na TV-U! (FOTO)

Milica Marković povukla se iz javnosti iako je nekada i sama bila lice televizije Pink.

Objavljeno:

Otkako su najavili iznenadni razvod desetogodišnjeg braka, Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska rekli su da se o toj temi više neće oglašavati ali to nije ni potrebno ako pogledamo već priložene detalje iz ljubavne istorije poznatog voditelja koji na mnogo toga mogu da sugerišu.

Na primer, prva supruga Ognjena Amidžića verovatno se pronalazi u više stvari koje se ovih dana pišu o razvodu njenog bivšeg muža i poznate manekenke budući da se vrlo slična priča dogodila i kada su se oni rastajali.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Naime, prva supruga Ognjena Amidžića na isti način razvela se od voditelja kao što to sada čini Danijela. Milica Marković, nekada Amidžić, udala se za Ognjena 24. juna 2006. godine a onda su se četiri godine kasnije, pravo niotkuda, odlučili na razvod, baš kao što to nekako sada čine voditelj i manekenka. Razlog je takođe bio isti, ako je verovati onome što se danas piše o razlogu novog Amidžićevog razvoda, a to je prestanak ljubavi.

Prva supruga Ognjena Amidžića tada je rekla da se ljubav ugasila ali da će ostati u dobrim odnosima i tako je zbilja i bilo. Ono što će sigurno biti od velikog uticaja na to da Ognjen i sa drugom ženom ostane u dobrim odnosima jeste njihov sin Matija a takođe mu se nakon prvog razvoda sa drugim ponavlja i šok koji je ostao u javnosti budući da nije mnogo toga ukazivalo da se ljubav tako lako može ugasiti.

Otkako se razvela od Ognjena pre dvanaest godina, Milica Marković povukla se iz javnosti iako je nekada i sama bila lice televizije Pink. Danas se bavi PR uslugama u jednoj beogradskoj marketinškoj agenciji.

Milica Marković
foto: ZORANA JEVTIĆ

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.