FRONTMEN ZABRANJENOG PUŠENJA U ESPRESO TVITERU REAGOVAO NA PROVOKACIJE! Progovorio o NELETU, ali i o BOLNOJ TEMI
Sejo, Foto: Emilija Jovanović

samo za espreso

FRONTMEN ZABRANJENOG PUŠENJA U ESPRESO TVITERU REAGOVAO NA PROVOKACIJE! Progovorio o NELETU, ali i o BOLNOJ TEMI

Frontmen grupe "Zabranjeno pušenje" odgovarao je bez zadrške na sve tvitove, ali je i progovorio o bivšem frontmenu Neletu Karajliću o kom bruji region!

Objavljeno: 13:36h
Milica Stanimirović

Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, frontmen sarajevskog „Zabranjenog pušenja" bio je gost naše reakcije gde je reagovao bez zadrške na tvitove fanova, ali i hejtera koji su možda želeli da ga provociraju.

Kao pravi profesionalac odgovorio je na sve, a verujemo da će se neke njegove izjave iz Espreso tvitera dugo prepričavati.

Sejo je otkrio kako je prošao novi album kod publike, dao je svoje mišljenje o Neletu Karajliću, ali i reagovao na komplimete koje je dobio na vrlo duhovit način.

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

"Mnogi umetnici su loši ljudi, nekad se potrefi da su dobri. Umetnici vrlo često znaju biti budale i vrlo često znaju da zastrane i ne snađu se u nekom društvenom ili političkom trenutku, ali im ne treba zameriti. Mnogi su veliki umetnici bili i nacisti i ksenofobi, ali njihovu umetnost treba poštovati i ceniti bez obzira kakvi su bili ljudi", počeo je Sejo, a onda se dotakao sledećeg tvita gde se proziva Nele Karajlić kao neko ko "povremeneo ima amnezije" i "pogubljen je u mnoštvu različitih verzija iste teme":

Nele Karajlić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Nele je ista priča kao ovi umetnici, možda pogubljen u mnogim stvarima, ali nije pogubljen u onome što je napravio i šta je napisao. Mi se često ne snalazimo, često znamo da napravimo glup korak. Nemojte umetnike idealizovati i oni su ljudi, i oni znaju da pogreše. Svako ima loše trenutke."

Jedan tvit je bio posvećen pesmi sa novom albuma. Naime, kako se navodi, pesma je posvećena ubijenom navijaču, a Sejo je sada otkio da li je to istina.

"Pesma jeste o Vedranu, navijaču "Sarajeva" koji je ubijen 2009. godine. Ali je više pesma o vođama navijača koji vode mlade ljude na ta rizična gostovanja i koji ne prihvataju nikakvu odgovornost za njihovu sigurnost i za njihoc povratak kući. Kad kažete "Pravda za Vedrana", krenite od sebe", izjavio je Sejo za naš portal.

Šta je još sve otkrio možete pogledati u snimku ispod:

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.