"MISLIO SAM DA SAM UBIO ZORICU BRUNCLIK!" Naš folk pevač rešio da otkrije nakon TOLIKO GODINA šta se zapravo DESILO
Foto: Dragana Udovčić

STRAŠNO

"MISLIO SAM DA SAM UBIO ZORICU BRUNCLIK!" Naš folk pevač rešio da otkrije nakon TOLIKO GODINA šta se zapravo DESILO

Posle toga je došlo do osvete!

Objavljeno:

Folker Era Ojdanić sada je ispričao anegdotu sa jedne od turneja.

- Bilo je to na nekoj velikoj turneji 1984.godine - priseća se Ojdanić za Alo i nastavlja priču:

- Hteo sam da uplašim Lepu Lukić jer je ona plašljiva kao zec. Čekao sam je da se vrati sa bine i sakrio se u mrak. Čujem ja štiklice kako udaraju i pomislim da ide Lepa. Dođe ona do mene ja je rukama uhvatim za noge. Žena vrisne i pade na pod, a čuo se neki čudan zvuk kao da se sve porazbijalo. Uplašim se ja i vidim da je to Zorica Brunclik koja imala neku dugu haljinu od metala. Mislio sam da sam je ubio! Tada je bila sa Ljubom Kešeljem u braku i ja odem odmah do njega kažem da je Zorici pozlilo i sve priznam kako je bilo i da sam ja kriv - dodao je pevač.

Iako je bio pošten i nije lagao, a Zorica preživela traumu, ova priča se ovde nije završila. Brunclikova se osvetila Andriji i priredila mu blam pred punim autobusom kolega.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

- Dan, dva posle ponudi mene Zorica čokoladicama. Uzmem ja jednu kockicu, ali ona navalila da uzmem dve. Pojedem ja to i odem na kraj autobusa da malo dremnem. Kad počne nešto da mi kulja u stomaku, kulja, kulja, ne znam šta je?! Razmišljam šta sam sve jeo i sve je bilo u redu. Kad je vrag odneo šalu, ja brzo do vozača, on zaustavi autobus, ja izađem... Tu se desilo sranje, a ceo autobus je gledao u mene. Tako mi se Zorica osvetila - kroz smeh je ispričao je Era za "Alo".

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreos/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.