ODNOSI U PORODICI SU SE PROMENILI?! Ova PLAVUŠA je jako bitna za BRAK Kaće i Gobelje, a sada je i VIDIMO!
Foto: Kurir

KO BI REKAO?

ODNOSI U PORODICI SU SE PROMENILI?! Ova PLAVUŠA je jako bitna za BRAK Kaće i Gobelje, a sada je i VIDIMO!

Njene reakcije su izazvale brdo komentara

Objavljeno:

Poznato je da već neko vreme pevačica Katarina Grujić ima formiranu porodicu sa suprugom i fudbalerom Markom Gobeljićem s kojim ima i ćerku, ali ona uvek posebno ističe koliko snagu porodice i veliku podršku oseća od strane svojih roditelja.

To se moglo primetiti i na njenom nedavnom venčanju o kojem se mnogo pričalo, kada je majka Katarine Grujić bila jedna od najveselijih i najsrećnijih zvanica što je bilo i za očekivati, ali mnogi su se pribojavali i drugačije njene reakcije na to što joj ćerka i zvanično započinje novo poglavlje imajući u vidu koliko su vezane.

Majka Katarine Grujić danas ima 63 godine a mnogi ne mogu na prvi pogled da uoče sličnosti između nje i poznate naslednice, osim da obe drže do svog izgleda.

Kaćina mama je besprekorna plavuša a prošle godine slavili su njen rođendan što je ostalo zabeleženo kao jedan od retkih trenutaka u kojima je javnost mogla da je uopšte vidi, budući da majka Katarine Grujić izbegava pažnju javnosti.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Na fotografiji je s njima i Kaćina baka koja je nažalost u februaru preminula a taj gubitak dodatno je povezao pevačicu i njenu mamu.

- Kraljice moja. Nijedna ljubav na ovom svetu nije tako bezuslovna kao majčina, nijedno srce nema u sebi toliko ljubavi kao majčino - poručila je Katarina Grujić svojoj majci na društvenim mrežama.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.