JOVANA JEREMIĆ JE UPRAVO SAOPŠTILA DA SE POVLAČI: Evo čime će se baviti!
Foto: RTV Pink printscreen

šok

JOVANA JEREMIĆ JE UPRAVO SAOPŠTILA DA SE POVLAČI: Evo čime će se baviti!

Jeremićeva se odlučila na radikalan korak i tim putem jutros iznenadila gledaoce.

Objavljeno: 11:07h

Kontroverzna voditeljka Jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama, stavovima i odlukama, a ovog puta obavestila je gledaoce o svom sledećem koraku koji je potpuno iznenadio javnost.

Naime, ona je u jutros javno u programu istakla da ide na pauzu, misleći na kraj letnje sezone, te da će se povući i uputiti ka čitaonici jer piše svoju knjigu pod nazivom "Lepotica, a zver".

1 / 6 Foto: Printscreen

Ona je tom prilikom na svojim društvenim mrežama prikazala kako će po svemu sudeći izgledati korice pomenute knjige, a na njoj je pola zver, pola ona, što je dovoljno zaintrigiralo obožavatelje i gledaoce.

Inače, Jovana je govorila javno u više navrata i o svojoj zbirci citata, a sada je obelodanila i da ovo štivo nosi naziv "Jovanizmi".

Osim toga, Jeremićeva je svojevremeno otkrila i da je ovo samo prva knjiga koju namerava da izda, prilažući pritom jedan od citata koji će se naći u njoj. "Biti vezista je talenat i dar da u potpunoj slobodi, iako si jaka žena, biraš da budeš u paru jer zajedno je vino zavodljivije, hrana ukusnija, a uspeh poentiran".

Bonus video:

00:19

MOGLA SAM DA BUDEM VRHUNSKI ADVOKAT! Jovana Jeremić u žiži skandala progovorila o karijeri: NAPRAVILA POTPUNI PREOKRET

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.