MAJKE I SNAJKE KARAVAN DANAS STIŽE U JAGODINU: Šnicle na starinski način oduševile posetioce sinoć u Boru
Foto: Ana Paunković

promo

MAJKE I SNAJKE KARAVAN DANAS STIŽE U JAGODINU: Šnicle na starinski način oduševile posetioce sinoć u Boru

Majke i snajke karavan sinoć je posetio Bor, a sledeće destinacije su Jagodina, Beograd i Smederevo

Objavljeno:

Gotovo da nije bilo domaćice koja Rašu Vlačića nije pitala za recept, a uglavnom bi se začudile kad bi čule koliko je jednostavna priprema

Majke i snajke karavan sinoć je posetio Bor, a sledeće destinacije su Jagodina, Beograd i Smederevo.

Zabava i pokloni

Večeras u 19 časova karavan stiže na Skver omladine u Jagodini, a svi koji dođu imaće priliku da se druže s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije „Majke i snajke“ Rašom Vlačićem i ekipom Kurir televizije.

Posetioce očekuje nesvakidašnja zabava i pokloni, a Raša za svaku destinaciju priprema specijalitete tog kraja, ali na svoj način. Dobra zabava i odlična hrana zaštitni su znak emisije „Majke i snajke“ i istoimenog karavana.

Svi pitaju za recept

Sinoć je karavan posetio Bor. Građani su uživali u zabavi i poklonima, a posebno oduševljenje izazvale su Rašine šnicle pripremljene na starinski način, koje su podeljene prisutnima. Gotovo da nije bilo domaćice koja nije pitala za recept, a uglavnom bi se začudile kada bi čule koliko je jednostavna priprema. Pored toga, komentarisale su recepte takmičara u emisiji, hvalile voditelje, diskutovale o favoritima među porodicama koje se takmiče i raspitivale se o uslovima za učešće.

Najpopularnije kulinarsko takmičenje

Majke i snajke
foto: Ana Paunković

Najzabavnija kulinarska emisija „Majke i snajke“ emituje se na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova. Popularnost je stekla prvenstveno zahvaljujući porodicama koje su se prijavile da zajedno sa harizmatičnim voditeljima, popularnom pevačicom Svetlanom Sekom Aleksić i poznatim beogradskim kuvarom Rašom Vlačićem, kuvaju i šire dobru energiju.

RAŠINA KUHINJA

Kulinarske tajne poznatog kuvara

U okviru kulinarskog takmičenja „Majke i snajke“ nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, koja se takođe emituje na Kurir televiziji. Koncept emisije podrazumeva da šef kuhinje Raša Vlačić priprema jela koja su tog dana spremali takmičari i gledaocima otkriva male tajne kojima se služe profesionalci. Sada, zahvaljujući Majke i snajke karavanu, on obilazi Srbiju, a svi zainteresovani imaju priliku da na licu mesta saznaju male tajne kulinarskog zanata, pa čak i probaju specijalitete koje je pripremio.

POZIV

Pobednici dobijaju vikendicu

Pozivamo ljude iz svih krajeva da se prijave i dođu da se družimo, da predstave svoju porodicu, svoj kraj, da se zabave, pokažu šta znaju i nauče nove trikove. Sve učesnike očekuju vredne nagrade, a pobednici dobijaju vikendicu.

Recept za šnicle na starinski način koje su sinoć poslužene posetiocima karavana u Boru:

Namirnice: • Svinjski file 250 g • Crni luk 100 g • Slanina 100 g • Tucana paprika 50 g

Priprema: Svinjski file iseći na šnicle, staviti ga u vruć tiganj i propržiti. Dodati crni luk, slaninu i tucanu papriku, promešati i pržiti tri minuta.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.