LEPA BRENA BIJE OZBILJNU BITKU SA ZDRAVLJEM: Već je ležala na VMA, jedna stvar NE SME DA JOJ SE PONOVI NIKADA!
Foto: Sonja Spasić

užas

LEPA BRENA BIJE OZBILJNU BITKU SA ZDRAVLJEM: Već je ležala na VMA, jedna stvar NE SME DA JOJ SE PONOVI NIKADA!

- Njoj su dijagnostikovali totalno začepljenje vene suklavije i potpazušne vene desne ruke

Objavljeno:

Pevačica Lepa Brena ima ozbiljnih problema sa trombofilijom, stvaranjem ugrušaka u krvnim sugodima, zbog čega leti mora da se sklanja sa vrućine.

Po savetima lekara, mora da izbegava visoke temperature i zagušljive prostore, koliko je to moguće.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić, © ATA Images, Andreja Damjanović

Sve te savete Brena mora da posluša, kako joj se ne bi ponovila situacija kao 2004. godine, kada je sve nedelje provela na lečenju u bolnici, piše "Svet", prenose mediji.

- Brena hoće da živi život punim plućima. Iskreno, zaslužila je posle svega što je uradila, proživela i postigla, ali zdravstveno ne može baš tako da se ponaša. Od 2004. godine ima problem sa trombofilijom. To je sklonost organizima ka trombozi, pravljenju ugrušaka u krvinim sudovima koji, ako se ne vodi računa i ne drže se pod kontrolom, mogu da naprave ozbiljne, čak i kobne probleme! Brena je zbog toga 12 dana ležala na VMA i lečila se - kaže izvor, pa dodaje:

- Njoj su dijagnostikovali totalno začepljenje vene suklavije i potpazušne vene desne ruke. Posle lečenja se to dosta popravilo, ali je prestala da uzima terapiju, pa je opet završila kod lekara. Tada je skapirala da će morati da se prilagodi novonastalnoj situaciji.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Od tada živi na ishrani bogatoj omega masnim kiselinama, jede abreno meso, povreće, sve na vodi i pari. Ako je u dobrom društvu, popije jednu, maksimum dve čaše belog vina. Tako da i kada je na nekom odmoru, malo se okupa, bude na suncu, ali beži u hlad da bi izbegla ozbiljne probleme.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.