EVO KAKO IZGLEDA VERENICA MIHAJLA ŠAULIĆA: Šaban bi bio ponosan da vidi OVAKVU SNAJKU, kao LUTKA! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

POHVALIO SE

EVO KAKO IZGLEDA VERENICA MIHAJLA ŠAULIĆA: Šaban bi bio ponosan da vidi OVAKVU SNAJKU, kao LUTKA! (FOTO)

Oni čekaju dete!

Objavljeno: 23:25h

Sin tragično nastradalog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić uskoro će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Marini Velimirović sa kojom čeka dete.

Iako je do sada malo toga bilo poznato o njegovoj izabranici, te da se nisu u javnosti pojavljivali zajedno, malo ko je znao kako ona izgleda.

Kada je Mihajlo odlučio da se pohvali svojom verenicom, pa je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju.

- U iščekivanju trenutaka za koje svi živimo i kojima se od rođenja radujemo, valja se dobro odmoriti i skovati planove za budućnost - napisao je Mihajlo, a pratioci su mu poručili kako mu je verenica prelepa, kao i da blista u drugom stanju.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, nedavno je za medije izvor blizak porodici Šaulić otkrio da se Mihajlo ženi, kao i da on i Marina čekaju dete.

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku", rekao je izvor i dodao:

- Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.