BOJANIĆEVO MORSKO CARSTVO VREDNO HILJADE I HILJADE EVRA: Luks nekretnina na primorju u koju je ULOŽENO BOGATSTVO!
Foto: Damir Dervišagić

baškari se

BOJANIĆEVO MORSKO CARSTVO VREDNO HILJADE I HILJADE EVRA: Luks nekretnina na primorju u koju je ULOŽENO BOGATSTVO!

Sve je promenio - od krova do podova. Novu stolariju, fasadu, sve.

Objavljeno:

Pevač Miloš Bojanić opet je renovirao vilu u Baošićima na Crnogorskom primorju

Pevač Miloš Bojanić opet je renovirao vilu u Baošićima na Crnogorskom primorju, u koju je prošlog leta uložio 150.000 evra.

Naime, Bojanić, prema rečima komšija u Crnoj Gori, za završne građevinske poslove iskeširao je još dodatnih 50.000 evra da bi njegova velelepna kuća na moru izgledala što luksuznije, piše Republika.

- Miloš je zimus obilazio gradnju. Iako je prošlog leta odradio veći deo posla, ostalo mu je još tih nekoliko finalnih radova. Sve je promenio - od krova do podova. Novu stolariju, fasadu, sve. Kako sam čuo, ranije je uložio oko 150.000 evra, a za ovo što je sada rađeno sigurno mu je trebalo još pedesetak hiljada - kaže jedan od komšija.

Inače Miloš je još prošle godine otkrio da mnoge fizičke poslove radi i sam.

- Moj mlađi sin Mikica dolazi da pomogne tati, biće ovde za sve što bude trebalo da mi se nađe. Ovde ću imati 14 apartmana. Biće dva velika apartmana, koja će zauzimati celo prizemlje. Opremio sam sve sa kvalitetnim nameštajem, nikad nisam kupovao loš i jeftin nameštaj. Ja ću jednog dana to da prodam. Ne radim to za sebe. Vrednost ove kuće je više od milion evra. Uložio sam mnogo para i truda. Meni ne treba ništa. Želim svojima da obezbedim da imaju u čemu da uživaju - rekao je tada popularni pevač, koji kaže da je vredno radio i štedeo da može sebi i svojima da priušti ovakve stvari, dok su brojne njegove kolege sve što zarade spiskale na raznorazne strasti i poroke.

1 / 6 Foto: Youtube/Printscreen

Bonus video:

04:27

Miloš Bojanić o saobraćajnoj nesreći sa Šijanom i Limunom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.