ONA JE DETE KOJE JAVNOST NIJE UPOZNALA, ĆERKA ALEKSANDRE RADOVIĆ I POZNATOG BIZNISMENA: Ovo je Nina Zeremski! FOTO
Foto: Dragana Udovičić

niste znali!

ONA JE DETE KOJE JAVNOST NIJE UPOZNALA, ĆERKA ALEKSANDRE RADOVIĆ I POZNATOG BIZNISMENA: Ovo je Nina Zeremski! FOTO

Ćerka Aleksandre Radović divna je devojčica koja ima pevačicin duh i harizmu

Objavljeno:

Ni slutila nije ćerka Aleksandre Radović, Nina Zeremski kakvo iznenađenje za kraj školske godine i odličan uspeh će joj majka prirpediti. Naime, pevačica je sa još dve drugarice, među kojima je i voditeljka Irina Vukotić, organizovala izlet u Antibe u Francuskoj, a na putovanje koje će godinama kasnije prepričavati ona je povela i svoju naslednicu, kojoj je društvo pravila Iskra, Iriinina ćerka.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/alexandradovic

Petočlana isključivo ženska družina već nekoliko dana uživa na obali jugoistočne Francuske, a po objavama na društvenim mrežama reklo bi se da se ludo zabavljaju. Do sada devojke su vreme koristile da obiđu stari i novi deo grada, posete izložbe, voze se iznajmljenim kabrioletom i skuterom, ručaju i večeraju pokraj mora, uz šum talasa, a na kraju krajeva i da se dosta fotografišu što će im ostati kao uspomena.

Jedna slika posebno je privukla pažnju Aleksandrinih fanova. Po mišljenju mnogih, ona opisuje koliko je pevačica divna majka, da joj je sreća mezimice na prvom mestu, ali i koliko iskren odnos njih dve gaje, gotovo kao drugarice.

Podsetimo, Aleksandar Zeremski je 2010. godine sa Aleksandrom Radović dobio ćerku Ninu, a pevačica ga je ostavila mesec dana nakon njenog rođenja, pisali su domaći mediji. Takođe, biznismen i Jovana Joksimović, tada Janković, bili su vereni, ali su veridbu raskinuli i voditeljka se vrlo brzo zaljubila u Željka Joksimovića, koji je njen sadašnji suprug.

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.