TAKI PROGOVORIO O ĆERKINOJ AFERI SA SUBOTIĆKINIM MUŽEM: Imaju tri strane priče, pitala me je TAKI ŠTA JE OVO?!
Foto: Aleksandra Čolić

šok

TAKI PROGOVORIO O ĆERKINOJ AFERI SA SUBOTIĆKINIM MUŽEM: Imaju tri strane priče, pitala me je TAKI ŠTA JE OVO?!

"Imaju tri strane, Aleksandra, Peca, Maja, ne znam"...

Objavljeno: 07:15h

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, pojavio se sinoć na žurki povodom kraja "Zadruge 5" u Šimanovcima, te je prokomentarisao aferu ćerke sa nevenčanim mužem Aleksandre Subotić, Predragom Pecom Raspopovićem.

- Izvinjavam se svima što se nisam javljao dva dana. Maja mi se ne javlja dva dana, tako da nisam upućen gde je, šta je. Nisam stigao da se čujem sa svojim detetom, ona ima 25 godina, odrasla je. Čuo sam se sa Aleksadrom Subotić, sa njom sam u najboljim odnosima. Pitala me je: "Taki, šta je ovo?", nisam znao šta da joj kažem, mi smo veliki prijatelji. Imaju tri strane, Aleksandra, Peca, Maja, ne znam... Uvek je to bilo korektno druženje, sve je bilo u najboljem mogućem redu - kazao je Taki.

- Uvek ću podržati svoje dete, uvek sam na njenoj strani. Ja imam samo jednu Maju, ne znam da l' je tačno da su njih dvoje zajedno. Komentarisaću nakon što budem pričao sa njima. Pecu sam zvao, ne javlja mi se. Ne znam da li su na Zlatiboru kako kažete... Ako je to istina, ne znam... Moram da vidim da li je to ljubav, tok svega toga ćemo videti. Žao mi je što je neko ostao tužan, ali sve je to život - dodao je on.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.