PEVAČICA OBELODANILA INTIMNU FOTKU SA DUŠKOM IZ KREVETA: Posredi VRELA AKCIJA, kao od majke rođeni, POTPUNO GOLI!
Foto: Ana Paunković

šok

PEVAČICA OBELODANILA INTIMNU FOTKU SA DUŠKOM IZ KREVETA: Posredi VRELA AKCIJA, kao od majke rođeni, POTPUNO GOLI!

Duško je sa druge strane golih nogu.

Objavljeno: 12:37h

Pevačica Jelena Karleuša je nedavno objavila da se razvodi od Duška Tošića, sa kojim je provela 14 godina u braku.

U intervju koji je dala za Helo nakon razvoda, ona je otkrila koliko se promenila od trenutka kada je izgovorila sudbonosno "da".

1 / 6 Foto: Instagram

- Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije i napade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja- ispričala je Karleuša.

Koliko god da Karleuši teško pada prekid braka sa Duškom, ni njeni fanovi se ne mire sa tim, te svakodnevno na društvenim mrežama dele njihove zajedničke uspomene, a upravo jedna od njih je napravila potpunu pometnju na istim.

Na društvenoj platformi "Tviter", pojavila se davna fotka Jelene i Duška iz spavaće sobe, na kojoj se vide pevačicine duge preplanule noge koje je prebacila preko suprugove, a koja je samo u čizmama.

Duško je sa druge strane golih nogu, a verujemo da je pre ove fotke ili nakon fotke pala kvalitetna akcija o kojoj su nekada i govorila javno.

Jelena Karleuša
foto: Facebook

Bonus video:

00:15

Karleuša otputovala u Tursku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.