PORAŽAVAJUĆA ISTINA O CECINOM TREĆEM DETETU: Rodila me je pre Veljka i Anastasije, ALI ME JE PREDALA ZBOG KARIJERE
Foto: Damir Dervišagić

šok

PORAŽAVAJUĆA ISTINA O CECINOM TREĆEM DETETU: Rodila me je pre Veljka i Anastasije, ALI ME JE PREDALA ZBOG KARIJERE

Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru - napisala je ona.

Objavljeno:

Sličnost između Anastasije Ražnatović i pevačice velika je, a kako su ih inače često povezivali, često ih pitaju da li su u srodstvu.

Kako kaže Marina Visković, Ceca je rodila kada je bila jako mlada ali je zbog karijere morala da je preda ženi po imenu Gordana.

1 / 6 Foto: Emilija Jovanović

Sestra Anastasije Ražnatović - često je tako oslovljena Marina Visković, a sada je na pitanja fanova pevačica odgovorila i otkrila da su njih dve zaista sestre:

- Jesmo. Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru - napisala je ovu duhovitu dosetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji duboko blizak prijateljski odnos.

Podsetimo, Marina Visković je izuzetno bliska porodična prijateljica sa Ražnatovićima i neizostavni deo je svakog njihovog slavlja. One znaju i na odmor da odu zajedno pa povodom toga letos su objavljivale i zajedničke fotografije iz Crne Gore.

Marina Visković
foto: instagram/printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.