RASTALI SE MAJA OGNJENOVIĆ I DAČA IKODINOVIĆ: Napustila ga je...
Foto: Kurir

šok

RASTALI SE MAJA OGNJENOVIĆ I DAČA IKODINOVIĆ: Napustila ga je...

Dača i ona neretko su isticali koliko im je stabilan odnos važan.

Objavljeno: 07:29h

Brak Maje Ognjenović i Danila Ikodinovića traje već punih šest godina a njihov odnos čini se da je svakim danom sve jači, zbog čega je mnoge iznenadilo kada se slavna odbojkašica nedavno otisnula na put bez nekadašnjeg vaterpoliste. Odmah su usledila pitanja o tome da li je sve u redu sa njihovim brakom, te gde se nalazi Dača dok Maja šeta lepotama Italije u koju je otputovala pre nekoliko dana.

Naime, odbojkašica je u Italiju otputovala u dobrom društvu, ali ne suprugovom, a za to je imala dobar razlog. Maja je otišla u prelepu Toskanu zajedno sa najboljom prijateljicom Gordanom Jarić gde su prisustvovale venčanju njihovih zajedničkih prijatelja Ljubice i Vuka.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Događaj je navodno trajao čak tri dana a to je ujedno bila lepa prilika da se Maja i prijatelji lepo provedu i stvore nove lepe uspomene u nestvarnom ambijentu. Naravno, brak Maje Ognjenović zbog toga ne bi trebalo da trpi ikakve posledice pa će uskoro biti ponovo zajedno sa Dačom, a do tada uživa u prizoru koji je nazvala bajkovitim.

Brak Maje Ognjenović jedna je od tačaka u njenom životu u kojoj pronalazi najveći oslonac. Dača i ona neretko su isticali koliko im je stabilan odnos važan, pa njeni putovanje ne bi trebalo da iznenađuje pored odonosa kakav su izgradili. Dok Maja uživa u lepotama Toskane, Dača je najverovatnije u Beogradu gde je posvećen sopstvenim obavezama.

Bonus video:

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za
02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media